2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بابت اونایی که به عشقشون رسوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت😍😍😍😍😍

خدارو هزار مرتبه شکر.خوبه لذت رسیدن رو چشیدن

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
آدم چیزای که به سختی بدست بیاره شیرین تره عشق همگی پایدار آن شا الله هر کس هر چی میخواد خدا بهش بد ...

عشق شمام پایدار

خدا جون لذت رسیدن به عشقم رو نصیب من هم بکنه

الهی آمین

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
منم رسیدم ولی این روزا حس میکنم پشیمونی.هم عشق هم عقل توی انتخابت دقت کن

عزیزم سعی کن بسازی .تو یه بار عشق رو ساختی دوباره هم میتونی

عشق تازمانی عشقه که بهش نرسی.همین حسرت بهم رسیدنه که ادمو دیونش میکنه وقتی رسیدی دیگه لذتشو بعدمدتی ...

ولی عشق به رسیدنش می ارزه .البته همراه با خوشبختی

خدارو هزار مرتبه شکر.خوبه لذت رسیدن رو چشیدن

من لذت رسیدن رو نچشیدم

زجرم داد شیش ماه کامل من یه مرده ی متحرک بودم ولی خدا کسی رو سر راهم قرار داد ک همه اون روزارو فراموش کردم والان همه زندگی منه😍 حاضر نیستم بادنیا عوضش کنم بعد از دوسال دوستی عقد کردیم و هرروز مطمعن تر میشم از انتخابم

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊
احساس پشیمونی داری یعنی؟ 

اره بعضی وقتا.من بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم.اونم همینطور حالا بعد از چند سال حتی حاظر نیست چندتا اخلاق بدش رو کنار بزاره.بعضی چیزای ب ظاهر ساده آدم رو ب مرز جنون میرسونه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اره بعضی وقتا.من بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم.اونم همینطور حالا بعد از چند سال حتی حاظر نیست چندتا اخلا ...

آخ اره

منم درگیر مسائل ساده ایم که بیخودی بزرگ شدن

ولی قدرت عشقا دست کم نگیر و سعی کن درستش کنی تا دیر نشده

من لذت رسیدن رو نچشیدم زجرم داد شیش ماه کامل من یه مرده ی متحرک بودم ولی خدا کسی رو سر راهم قرار دا ...

خوشبخت بشی عزیزم.خدارو شکر که خدا بهترین رو سر راهت قرار داد.ان شاالله لبت همیشه خندون باشه کنار همسرت

خوشبخت بشی عزیزم.خدارو شکر که خدا بهترین رو سر راهت قرار داد.ان شاالله لبت همیشه خندون باشه کنار همس ...

مرسی عزیزم😘😘

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊
انشالا برسی عزیزم حس قشنگیه    

ای قربونت برم خانمی .ان شاالله هر جا هستی کنار عزیزات خوشبخت و شاد باشی

تموم امیدم به خداست