2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بابت اونایی که به عشقشون رسوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا جونم تو که این همه مهربونی نظری به حال دل ما هم بکن

ممنون خدا جونم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
قلب سیاه نزار...انرژی منفی میده... اینو بزار😍

ولی من قلب قرمز گذاشتم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
خدایا شکرت❤❤❤ ایشالله روزی توام بشه عزیزم

خدارو هزار مرتبه شکر.ممنون عزیزم😍😍

قلب سیاه نزار...انرژی منفی میده... اینو بزار😍

واقعن رنگ قلب ها سیاهه؟؟

ایناهاش...

ببخشید رو صفحه من رنگش قرمزه.البته خدا میدونه نیتم این بود واسه همه انرژی مثبت بفرستم

ببخشید رو صفحه من رنگش قرمزه.البته خدا میدونه نیتم این بود واسه همه انرژی مثبت بفرستم

مهم نیته...😍😍

منم به عشقم رسیدم..بعد کلی سختی...امیدوارم شما هم به حاجت دلت برسی...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
مهم نیته...😍😍 منم به عشقم رسیدم..بعد کلی سختی...امیدوارم شما هم به حاجت دلت برسی...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم.عشقتون پایدار

ممنون گلم.  

امیدم به خداست