2777
2789

فردا میبرمش دکتر ...

ولی الآن چی بدم بهش 

چیکار کنم تا سرفه ش کم شه

خدا خیرتون بده اگه چیزی میدونید بگید بهم تو رو خدا...

ممنون

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه موقع خواب سرفه میکنه بخور سرد بزار بالای سرش ریه اش رو مرطوب میکنه سرفش کم میشه

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍

آبریزش بینی هم داره؟؟ هفته پیش سرما نخورده؟؟

اگر نه ممکنه ویروس جدید باشه،بهش شربت تیمکس بده اگه داری

سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

1قاشق چای خوری نشاسته بریز تو 1لیوان شیر گرم منم برا پسرم گاهی اوقات میدم

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

تخم به ،ریشه شیرین بیان ،بادوم رنده شده بریز توآب جوش بزار دم بکشه درمان سریع سرفه ست 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

عزیزم 😣😣😣

هر وقت دیدی سرفه کرد آب ولرم بده بهش

منم پشر کوچیکه تا سرما میخوره شب تا صبح ب سرفه میفته و نمیخوابه 😭 با قطره چکون بهش اب ولرم میدم بهتر میشه

(    )

شربت گیاهی زوفا معرکه اس مزه انجیر میده

من یک ماهه سرفه میکردم دیروز اینو استفاده کردم امروز بند اومد

حتی سی تی اسکنم دادم بخاطر سرفه هام  

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

وای عزیزم خیلی بده مخصوصا تو خواب😥😥

دونه به داری؟؟؟؟بریز تو نصف کمتر استکان آب جوش،بذار رو کتری بخاری جایی ژلی شه بذار بالا سرش،پا میشه سرفه میکنه با قطره چکون یکم بریز دهنش،بره رو گلوش نرم شه.

شیر عسل یا آب عسلم خیلی برا سرفه خوبه،

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

شربت تیمیان هم گیاهیه خیلی خوبه؛ عسل و آبلیمو هم با آب ولرم موثره

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍

احتمالا الان پسرتون خوابه 

یه کوچولو روغن مثل روغن زیتون یا روغن جامد رو انگشتت بزن یه کوچولو نمک و و روغن رو با نمک حل کن بعد بمال فردرفتگی گلوش.

بعد هم یه شال یا روسری روی سینه اش ببند.

خوب میشه.

😊😊😊