2777
2789
عنوان

یه خواب عجیــــــــب

187 بازدید | 33 پست

خانوما سلام.

من باردار نیستم

دوبار خواب دیدم که یه بچه دارم اولین بار خیلی زشت بود من بغلش کرده بودم واز امام حسین میخواستم شفاش بده وتوخواب نذر کردم اسمشو محمد حسین بذارم

باز دیشب خواب دیدم بچم بغله یه آقاییه که میخواد توگوشش اذان بگه پرسید اسمش چیه گفتم محمد 

بنظرتون تعبیر خوابم چیه؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

خبر امد خبری در راه است سر خوش ان دل که از ان اگاه است نگو منم سر پسرم اینجور شد اولای ماه محرم دیدم اخراش فهمیدم باردارم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خبر امد خبری در راه است سر خوش ان دل که از ان اگاه است نگو منم سر پسرم اینجور شد اولای ماه محرم دیدم ...

میشه بگی چه خوابی دیدی؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
میشه نگم فقط بگم دیدم دو نفر از عزیزارو هنوز به یاد خوابم بغض میکنم

عزیــــــــــزم. ببخشید اگه اذیتت کردم. خدا گل پسرتونو حفظ کنه

دو مدل خواب دیدم دومی رو میگم ولی اولی رو نه داشتم از ی زاویه ی نگاه میکردم سه مرد نورانی ک میدونستم کین اقتدا کرده بودن به ی مرد نورانی دیگه چهرشون واضح نبود ولی میدونستم کی هستن

دو مدل خواب دیدم دومی رو میگم ولی اولی رو نه داشتم از ی زاویه ی نگاه میکردم سه مرد نورانی ک میدونستم ...

خب بعدش

نه حال خوبی بود منت سر من گذاشتن

من اشتباه متوجه شدم اول. خوشا به سعادتت💜

ماهک بانوی عزیز چه دل پاکی داری. خوش بحالتون💜💜💜💜پستتونو ریپلای نکردم که بتونید پاک کنید

من اشتباه متوجه شدم اول. خوشا به سعادتت💜

ممنونم عزیزم ولی دیگه نمیان به خوابم حس قشنگش تموم شد فقط خاطرش مونده باور میکنی حتی فکر کردن به خوابم چه حس شیرینی رو بهم میده شاید اینجا ببینن مسخرم کنن ولب دنیایی من اینجوریه

ماهک بانوی عزیز چه دل پاکی داری. خوش بحالتون💜💜💜💜پستتونو ریپلای نکردم که بتونید پاک کنید

ممنونم عزیزم کاش بازم لایقشون باشم دلم پر میکشه براشون من عیب دارم میدونم ولی با دلم چ کنم بازم طالبشونه شما هم حتما دل صافی داری

ممنونم عزیزم ولی دیگه نمیان به خوابم حس قشنگش تموم شد فقط خاطرش مونده باور میکنی حتی فکر کردن به خوا ...

درک میکنم حالتونو من سعادت نداشتم ببینم .ولی همین نشونه های کوچیکم روزها حالمو خوب میکنه با فکر کردن بهش به وجد میام

درک میکنم حالتونو من سعادت نداشتم ببینم .ولی همین نشونه های کوچیکم روزها حالمو خوب میکنه با فکر کردن ...

صورت اون اقا رو دیدی؟