2777
2789
عنوان

یه خواب عجیــــــــب

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
ممنونم عزیزم کاش بازم لایقشون باشم دلم پر میکشه براشون من عیب دارم میدونم ولی با دلم چ کنم بازم طالب ...

شما لطف داری. من سرتا پا تقصیر وگناهم. راستش خوابمو برای کسی  تعریف نمیکنم. اینجا گفتم چون مجازیه کسی نمیشناستم. فکرمو درگیر کرده

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
صورت اون اقا رو دیدی؟

بله. کامل و واضح. الان که تایپ کردم موهای بدنم سیخ شده

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما لطف داری. من سرتا پا تقصیر وگناهم. راستش خوابمو برای کسی  تعریف نمیکنم. اینجا گفتم چون مجاز ...

پن فقط به مادر و همسرم گفتم از خوابم خواب اولم خیلی واضح بود

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
بله. کامل و واضح. الان که تایپ کردم موهای بدنم سیخ شده

من تا یک ماه هی برای مادرم تهریف میکردم گریه میکردم داشتم اروم میشدم ک فهمیدم باردارم باز گریه تا اینکه رفتم سونو گفت پسره بازم حالم رو هوا بود

پن فقط به مادر و همسرم گفتم از خوابم خواب اولم خیلی واضح بود

پسرتون الان چند وقتشه؟

من تا یک ماه هی برای مادرم تهریف میکردم گریه میکردم داشتم اروم میشدم ک فهمیدم باردارم باز گریه تا ای ...

من بازم خواب دیدم اونا رو برای مامانم تعریف کردم. ولی احساس میکنم دیگه نباید بگم. فکر میکنم اینا نشونس برای اینکه همه ی توانمو بکار بگیرم برای تربیت درستش

من بازم خواب دیدم اونا رو برای مامانم تعریف کردم. ولی احساس میکنم دیگه نباید بگم. فکر میکنم اینا نشو ...

شک نکن محکم باش من بچمو از دوتا عزیز گرفتم خدا کنه رو سیاه نشم

یک ماه دیگه دوسالش میشه  عزیزم

خدا حفظش کنه. میشه برام دعا کنید منم صاحبه اولاد سالم وصالح بشم؟

خدا حفظش کنه. میشه برام دعا کنید منم صاحبه اولاد سالم وصالح بشم؟

چراکه نه من همیشهه برای همه دعا میکنم حقیه به گردن ههمون شما هم برای من دعا کن رو سیاه نشم درست تربیت بشه

شک نکن محکم باش من بچمو از دوتا عزیز گرفتم خدا کنه رو سیاه نشم

از خدا میخوام بهتون سلامتی بده که امانتی که دستتونه رو به نحو احسنت بزرگ کنید. همه بچه ها پاکن وهدیه ی خدا. اینام نشونس که ماها حواسمون بیشتر جمع بشه💜

از خدا میخوام بهتون سلامتی بده که امانتی که دستتونه رو به نحو احسنت بزرگ کنید. همه بچه ها پاکن وهدیه ...

100 % ولی ی سری هاشون حق خدا کنار  حق اونایی که نشونه دادنم به گردنت میمونه

چراکه نه من همیشهه برای همه دعا میکنم حقیه به گردن ههمون شما هم برای من دعا کن رو سیاه نشم درست تربی ...

دعا میکنم اگه لایق باشم. حتما میتونید من مطمئنم💜💜💜💜