2777
2789
عنوان

یه سوال درباره تب

240 بازدید | 19 پست

ساعت ۱۱ برا پسرم شیاف استامینوفن گذاشتم ولی فایده نداشته .. هی بدنش داغ تر میشه . میتونم الان بهش بروفن بدم ؟؟؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

من نمیدم.پاشویه..لباسش کم کن..اتاق خنک

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هاشو کم کم سبک‌کن جوراب اغشته به ابلیمو پاش کن اگه پوشکش میکنی پوشکشو باز بزار کشاله رونش هوا بخوره تاثیر داره تو پایین اومدن تب 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سن و وزن بچه را بگو

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

روش درست پاشویه و نقاط مهم رو انجام بده

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
نه.وزنش چقدره و چه شیافی گذاشتی؟ دوزش چقدر بوده؟

وزنش ۱۴-۱۵ کیلو . شیاف استامینوفن ‌‌‌.‌‌ اشتبا کردم . فقط تبش با بروفن میاد پایین آخه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

پاشويه با آب و نمك

در جا تب رو مياره پايين

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

#پایین_آوردن_تب_در_کودکان

☚در کودکانی که به تب های ويروسی مبتلا می شوند تنها لازم است داغی بدن کاهش يابد به دنبال آن تب زير 38 درجه مشکلی برای کودک ايجاد نمي کند زيرا کمی تب برای از بين بردن ويروس ها لازم است.

☚تب بالاتر از 38/5خطر تشنج دارد و بايد آن را کنترل کرد.

❌استفاده از آب سرد در پائين آوردن تب کودک ممنوع میباشد چون باعث انقباض عروق پوست شده و خون کمتری زير پوست جريان پيدا می کند.

بنابراين تبادل گرمايی بين خون و پوست کاهش يافته و يک نوع شوک به بدن نوزاد يا کودک وارد می شود.

⭕از آب ولرم برای پاشویه و تن شویه به کودک استفاده کنيم؛

زیرا عروق پوست گشاد می شود و خون بیشتری به پوست میرسد و تب راحت تر پایین میاید.

◀️خلاصه کنترل تب:

⭕تب رو از زیر بغل با تب سنج اندازه میگیریم به اضافه 7 دهم باید بشه بعد اگه بالای 37/5 بود تب محسوب میشود

⭕در تب بالای 38 درجه باید:

➖زیر 2 سال دوبرابر وزن کودک قطره استامینوفن داده شود

➖بالای دوسال به ازای هر کیلو نیم میلی لیتر شربت استامینوفن داده شود

➖برای کودک بالای 20 کیلو بهتر است از قرص بزرگسالان استفاده شود

➖فواصل دادن استامینوفن هم با توجه به شدت تب از 4 تا 12 ساعت متغیر هست و بهتر کم کم فاصله دادن استامینوفن رو کم کنیم نه اینکه یکدفعه قطع کنیم.

➖بعد یک ساعت از دادن استامینوفن اگه تب پایین نیاد باید یا شیاف استامینوفن یا شربت پروفن داده شود.

⭕شیاف استامینوفن

➖زیر ده کیلو یک شیاف 125 اطفال

➖10 تا 15 کیلو 2 شیاف 125 اطفال

➖بالای 15 کیلو شیاف بزرگسال استفاده شود

❌اگه کودک اسهال داشت شیاف نمیزاریم

❌اگه معده کودک خالی بود و استفراغ داشت پروفن نمیدیم

☚در کنارش حتما تن شویه انجام شود

⭕طرز صحیح تن شویه:

➖با یک گاز یا دستمال تمیز آغشته به آب ولرم رو روی شکم،کشاله ران و زیر بغل کودک میزاریم و برمیداریم،روی بدنش نمیکشیم.

سن و وزن بچه را بگو

سه سال و نیم . ۱۴/۵ کیلو 

آره گلم  واسه پسر منم پروفن بهتر جواب میده تا استامینوفن

آره منم اشتبا کردم الان شیاف گذاشتم . باید همون بروفن میدادم بهش . حالا که یه ساعت و نیم گذشته باز بروفن بدم عیب نداره به نظرت ؟ 

وزنش ۱۴-۱۵ کیلو . شیاف استامینوفن ‌‌‌.‌‌ اشتبا کردم . فقط تبش با بروفن میاد پایین آخه 

منظورم اینه نصف استامینوفن بزرگسالان رو باید بذاری. اگر استامینوفن اطفال گذاشتی ممکنه تبش پایین نیاد.

اما الان نمیتونی خیلی زیاد بهش استامینوفن برسونی چون ممکنه دچار افت فشار بشه

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

مدام پاشویه کن.. آب بده بخوره. دما را بگیر. اگر بالای ۳۸ و نیم بود شربت بروفن ۵ سی سی رو بده.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»