2777
2789
عنوان

یه سوال درباره تب

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 19 پست
منظورم اینه نصف استامینوفن بزرگسالان رو باید بذاری. اگر استامینوفن اطفال گذاشتی ممکنه تبش پایین نیاد ...

آره مال اطفال بوده . تبش پایین که نیومده هی هم میره بالا . نمیدونم بش بروفن بدم الان بعد سه ساعت و نیم یا نه ؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
آره مال اطفال بوده . تبش پایین که نیومده هی هم میره بالا . نمیدونم بش بروفن بدم الان بعد سه ساعت و ن ...

شاید بتونی کم تر از میزان همیشگی بدی بهش.

فکر کنم نصف وزنش به سیسی باید شزبت بدی. حدود ۶ میل اینطورا.نه؟

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بتونی کم تر از میزان همیشگی بدی بهش. فکر کنم نصف وزنش به سیسی باید شزبت بدی. حدود ۶ میل اینطور ...

دکترش گفت با توجه به وزنش ۶-۷ سی سی میتونی بدی 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
عزیزم عیب نداره من تجربه زیادی دارم به میزان بده 

ممنونم عزیزم . پس بهش میدم پروفنو الان