2777
2789
عنوان

بچه داری ازچه سنی راحتترمیشه؟؟

215 بازدید | 21 پست

من بعداز۵سال ناباروری پسرمو باردارشدم واقعا عاشقشم ازاینکه خدا منو لایق مادرشدن دونست اما پسرم خیلی بیقراره نوزادیش که وحشتناک بود یه شب خواب راحت نداشتم چون کولیک داشت وبعدش هم که چهاردست وپا رفت به همه چی دست میزد وباید مدام دنبالش بودم وهستم تاالان که ۴سالشه حرف گوش نکن ولجبازه خدانکنه جایی برم میشه یه پسرحرف گوش نکن ولجباز هرچقدرقبل مهمونی واینا باهاش صحبت میکنم همون لحظه میگه باشه مامان قول میدم شلوغ نکنم اما تامیرسیم مهمونی همه چی یادش میره واصلا به حرفم گوش نمیده بنظرتون بچه ها ازچه سنی حرف گوش کن تر ومودب ترمیشن ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تغییر پسرمو توی ۵سالگی کاملا درک کردم قشنگ عادات بدشو کنار میذاره توی ۵سالگی

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

دیگه نبرش مهمانی.  نبرش مثلا شهربازی. جای که دوست داره نبرش.   گفت چرا بگو به خاطراینکه زدی زیر قولت.  روش کارکنی   هم حرف گوش ترمیشه هم لجبازیشو کم میکنه. وگرنه تا زن بگیر لجبازه میمانه

😁

استارتر عزیز

بچه هر چی بزرگتر میشه مشکلاتش هم بزرگ تر میشه

من بچه هام شیر به شیر بودن واقعا با سختی بزرگشون کردم 

الان ۹ و ۸ ساله هستند 

مدرسه هم که میرن چیزی هم بلد نباشن از بچه های دیگه یاد می گیرن .اونوقت یه سری هم اونجا مشکل پیدا میشه

پدر و مادر همیشه باید نگران و دنبال بچه باشن .این خصلت پدر و مادر بودنه