من بعداز۵سال ناباروری پسرمو باردارشدم واقعا عاشقشم ازاینکه خدا منو لایق مادرشدن دونست اما پسرم خیلی بیقراره نوزادیش که وحشتناک بود یه شب خواب راحت نداشتم چون کولیک داشت وبعدش هم که چهاردست وپا رفت به همه چی دست میزد وباید مدام دنبالش بودم وهستم تاالان که ۴سالشه حرف گوش نکن ولجبازه خدانکنه جایی برم میشه یه پسرحرف گوش نکن ولجباز هرچقدرقبل مهمونی واینا باهاش صحبت میکنم همون لحظه میگه باشه مامان قول میدم شلوغ نکنم اما تامیرسیم مهمونی همه چی یادش میره واصلا به حرفم گوش نمیده بنظرتون بچه ها ازچه سنی حرف گوش کن تر ومودب ترمیشن ؟؟؟؟
نه حتی شک کردم خودم ولی برده بودمش مهد مربیش میگفت بعیدمیدونم بیش فعال باشه ازدستورات پیروی میکنه یه حرفی روباتشویق میگم گوش میکنه فقط شیطنتش زیاده وپرانرژیه
آره پسرم قبل از ۵سالگی متاسفانه حرفهای زشت رو که یاد گرفته بود تکرار میکرد برای دستشویی رفتن هم یا باید من باهاش میرفتم یا اگه خودش میرفت میومد شلوارشو ما میپدشیدیم.ولی از بعد ۵ سالگی این مشکلات رفع شدن وچیزای دیگه که حال ندارم بنویسم
اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢