2777
2789
عنوان

درمورد امپول اچ جی سی لطفا کمک

147 بازدید | 39 پست

بعدازظهرامپول تزریق کردم ساعت 4و30 بعدش درد داشتم حالا هم مث یه اب قهوه ای ازم ترشح می‌شه سمت راستم دوتا فولی 24 و 21 داشتم دیروز

آمپوله واسه چیه؟

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره‌. ساعت ۱۲ تا ۲  امشب حتما اقدام داشته باش

امروز یه امپول زدم یکیش مونده نمیدونم برم فردا یا نه همه ماهای قبلی بدون امپول بودم ولی این ماه لتروزول مصرف کردم روز 11 که دیرور بود سایزشون 21 و24 بود ترسیدم ازادنشه 

اصلا نمیدونم اقدام کنم یا نه

ببین من ۸ ساعت بعد آمپول اقدام داشتم. تا سه شب بعدشم هرشب داشتم . پاههامم نیم ساعت بالا میگرفتم باردار شدم.

حتما ۸ ساعت بعدو اقدام داشته باش و فردا شبو.

امروز یه امپول زدم یکیش مونده نمیدونم برم فردا یا نه همه ماهای قبلی بدون امپول بودم ولی این ماه لترو ...

من با بار اول لتروزل و آمپول باردار شدم.تازه فولی من داغون بود ۱۶ بود. مال شما خیلی خوبه

ببین من ۸ ساعت بعد آمپول اقدام داشتم. تا سه شب بعدشم هرشب داشتم . پاههامم نیم ساعت بالا میگرفتم بارد ...

پشت سرهم باشه اقدتمم کیفیت اسپرم پایین نمیاد؟ "راستی جنسیت برام مهمه