2777
2789
عنوان

چطور ممکنه در خودش قفل بشه😐

335 بازدید | 38 پست

اقا ما تازه اسباب کشی کردیم این خونه

چند سری شوهرم ک از سرکار میومد میدیدم هی کلیدو تو در میچرخونه قفلو وا میکنه بعد در باز میشه

اولا فک میکردم خودش اشتباه میپیچونه قفل میکنه بعد قفلو وا میکنه 

همشم میگفت چرا هی درو قفل میکنی اخه

میگفتم والا قفل نکردم😐😐

حالا امروووز من ی لحظه رفتم پایین کار داشتم فقط درو زدم به همو رفتم 

برگشتم در قفل بود  

قفلو باز کردم بعد در باز شد

اصلا چطوریییی ممکنه!!!!!!مگه میشهههه؟!

در خود ب خود قفل بشه؟😐

خدایا توبه😕

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2716399/نذر-هزار-تا-ایه-الکرسی-برای-سلامتی-دختر-گل-مهر-بیاین-توروخدا-نفری-یکیم-بخونید-تم?page=3

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

کسی که نمیاد تو 5 دقیقه که تو نیستی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
فقط موقع هایی که بیرون هستین این اتفاق میافته یعنی شده خونه باشین در قفل شده باشه

اره میگم من خونم بعضی وقتا شوهرم میاد قفلو باز میکنه

موندم چه خبره

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون