2777
2789

موهام خیلی بلنده شوهرم اجازه نمیده کوتاه کنم وقتشو هم ندارم به موهام برسم 

تا حموم میرم فورا کثیف میشم دوباره یا بچه آروغ میزنه روم یا موقع شیر دادن شیر میریزه رو بدنم یا هی عرق میکنم چون هوای خونه یکم گرم تره واسه بچه 

چیکار کنم خسته شدم از این وضع هیچوقت خودمو اینقدر شلخته ندیده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو یکم کوتاه تر کن وبا گیره بالا ببند

پیش بند یا روپوش بپوش بالا میاره نریزه رو لباست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه بچه ک چیزی نیس من همزمان دوتا باهم بزرگ کردم اونم تو غربت

عکس دختراتونه ؟دو قلو ان؟

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

برا موهات که        هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید کوتاه کنی منم موهای بلندی داشتم دلم نمیومد کوتاه کنم تا باس ن   م میرسید  دیگه ناچار شدم چون نمیتونستم شونه بزنم  مجبور شدم کوتاه کردم تا پایین گوشم اینجور تازه وقت نمیکنم شونه بزنم ولی چون کوتاه راحت تر باز میشه 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

موهاتو بباف.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وای چقدر یادآوری روزهای اول زایمانم بده

همه این دوران رو گذروندیم

من بیرون میرفتم مردم رو توخیابون میدیدم گریه میکردم ک میگفتم خوشبحالتون که آزادین و بچه ندارین

من شدیدا از لحاظ روحی داغون شدم

یاعلی

تحمل😂

شوهر منم نمیذاشت ولی دیگه سختم بود از طرفی نمیتونستم زود زود مثل قبل حموم برم و زودم باید در میومدم اذیت میشدم رفتم کمی کوتاش کردم الان بچم یه سالشه بازم این وضع ادامه داره یه دسشویی نمیتونم برم😶😶😶جیغ و داد که منم بیام ولی میگذره اوایل خیلی سخته

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤