2777
2789
عنوان

آمپول hcg و علائم

549 بازدید | 12 پست

یچه ها شما هایی ک آمپول زدین و حامله شدین چ علائمی داشتین میشه بگین؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امپول زدم همون شب درد تخمدان شدید گرفتم ولی صبحش خوب شدم ۱۴ روز بعد امپول هم بی بی + شد

ققط همین؟ درد تخمدان بقط ی روز بود؟ من حس میکنم سمت راستم ورم کرده ۷ اردییهشت امپول زدم

ققط همین؟ درد تخمدان بقط ی روز بود؟ من حس میکنم سمت راستم ورم کرده ۷ اردییهشت امپول زدم

اره من فقط همون روزی که امپول رو زدم درد داشتم و احساس میکردم دارم میترکن شب خوابیدم صبح پا شدم خوب شده بود

علائم همه یکی نیس که ولی انشاالله جواب میگیری

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
اره من فقط همون روزی که امپول رو زدم درد داشتم و احساس میکردم دارم میترکن شب خوابیدم صبح پا شدم خوب ...

ممنون عزیزم ایشالله

منم زدم همون روز فقط درد داشتم(بی حال بودم) حامله هم نشدم ولی ایشالا که تو نتیجه میگیری

ایشالله توام زودی مامان میشی

ایشالله توام زودی مامان میشی

ممنون من 26فروردین زدم بعد5قراربود پریود بشم که تاخیر داشتمو امروز شدم حالا نمیدونم از آمپول بود یانه ولی یه نصیحت خواهرانه تامیتونی سرتو با یه چیزی گرم کن که یادت بره استرس نمیزاره حامله شی اینو مطمئنباش من پارسال فقط یه ماه کلا سرم گرم بود یادم رفته بود کلا قضیه بچه رو همون ماهم حامله شدم

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  
ممنون من 26فروردین زدم بعد5قراربود پریود بشم که تاخیر داشتمو امروز شدم حالا نمیدونم از آمپول بود یان ...

وااای خیلی سخته گوشیو میزارم کنار ک ب کار دیگه برسم باز میام دستم اتوماتیک میاد تو نینی سایتو چرخیدن توش خیلی بده مسخوام از سرم بندازم نمیشه

من امپول زدم همون شب درد تخمدان شدید گرفتم ولی صبحش خوب شدم ۱۴ روز بعد امپول هم بی بی + شد

منم یک روز بعداز طزریق تخمدان سمت چپم ب شدت درد میکرد وبعداز یک روز خوب شدم خداکنه منم باردار بشم