2777
2789

حدود سه هفته اس كه حالت تهو دارم و بدون هيچ دل دردى و الان كه سه چهار روز مونده تا پريويد احساس درد توى رحم و زيرشكم گاهى ناحيه كمر دارم گاهى خوب ميشه و يكدفعه تير ميكشه! من تا حالا موقع پريويد اينطور درد رو تجربه نكردم! اما هى فكر ميكنم پرى شدم ولى حتى لكه هم نمى بينم! 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
قائدگى؟
5
45%
باردارى؟
6
54%
خدايا شكرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روزي تهوع داشتم هنوز موعدم نشده فك ميكردم شايد باردارم

ولي چند روزه ديگه تهوع ندارم😔

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
۳هفته هست تهوع داری یعنی قبل از تخمک گذاریت حتی،پس ربطی به بارداری نداره

نه قبل تخمك گذارى نبود چون پري من ٢٢ بود و من ٢٤ تا٢٦ تخمك گذارى داشتم و بعدشم رابطه البته اقدام نبود و تصميمى نداشتيم هنوز دقيقا از چند روز بعدش شروع شد 

خدايا شكرت😍
ان شالله همونی باشه که دوس داری 

نه من واقعا نميدونم و از اعلائم گيج شدم و من اول ميخواستم تحت نظر دكتر باشم بعد باردار بشم اما اگه اينطورى باشه يعنى خدا چيزى ديگه خواسته 

فقط ميگم هرچى بشه كه خدا ميخواد و من يكدرصدم دل نبستم به اينكه باردار باشم و هركى ام بهم ميگه ميگم نه پرى ميشم 

خدايا شكرت😍
نه من واقعا نميدونم و از اعلائم گيج شدم و من اول ميخواستم تحت نظر دكتر باشم بعد باردار بشم اما اگه ا ...

اره درست میگی صبر کن هرچی خدا بخواد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم