2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه میدونید بگید من بچه ی 6 سالم چی بدم یه کم چاق شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست
دختر منم دو ماه دیگه تولد 6 سالگیشه 16 کیلو هستش پس دختر شما خیلی هم لاغر نبست وزن تولدش هم 2600 بود

خب دختر من خرداد میشه 7 سالش ایشالله

متولد 92

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
منم مخالفم آخه چاقی بچه به چه قیمتی

كلا تغذيه ما ايرانيها بسيار ناسالم و از روي بي سوادي نسبت به مواد غذاييه.من تو اروپاي شمالي زندگي ميكنم اينجا تومدرسه كه به بچه ها غذا ميدن فقط از نون سياه استفاده ميكنن مگر گاهي براي تنوع،سالاد هر روز جزو جدا نشدنيه غذاست.....و خيلي از بچه ها هم گياهخوار و وگان هستند.ما هنوز فكر ميكنيم گوشت و مرغ تغذيه خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو برام میفرستی؟ دارو رو

عزیزم خونه مادرم هستم ولی گین آپ مثل قوطی شیر خشکه تقریبا همه داروخونه ها دارن شربت فروگلوبین هم ویتامینه اهن و زینکش نسبتا زیاده روی رشد موهای دخترم تاثیر داشته البته من دوساله که دارم مرتب بهش میدم

عزیزم خونه مادرم هستم ولی گین آپ مثل قوطی شیر خشکه تقریبا همه داروخونه ها دارن شربت فروگلوبین هم ویت ...

اهان دستت درد نکنه عزیزم😍

خیلی لطف کردی

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
عزیزم خونه مادرم هستم ولی گین آپ مثل قوطی شیر خشکه تقریبا همه داروخونه ها دارن شربت فروگلوبین هم ویت ...

دخترتون چند سالشه و چند کیلوه؟

چهارماه دیگه میشه پنج سالش یه ماه پیش وزنش تقریبا بیست و یک بود 

ماشالله

پس خوبه منم امروز میرم میخرم😍

قدشم بلنده نسبت به سنش ولی لاغر بود و اشتها نداشت متخصص بردم شربت اشتها ویتامکس نوشت ولی بهش ندادم چون سیپروهپتادین داره و ضرر داره ولی بجاش دخترم فرستادم کلاس باله و ژیمناستیک تحرکش بیشتر شد اشتهاشم بهتر شد در کنارش این مکملم بهش میدم 

ماشالله پس خوبه منم امروز میرم میخرم😍

اره اینم امتحان کن ببین دوست داره یانه منم با چاقی خیلی مخالفم اما لاغری زیادم خوب نیست یه مدت اینو بهش بده بعد سعی کن تحرکش بیشتر شه تا خودبه خود گرسنه شه 

سلام با یه پزشک خوب تغذیه مشورت کن می تونی براش رژیم هم بگیری، متناسب با سن اش، آدرس یه کلینیک تغذیه رو برات می فرستم، که خیلی پزشک اش خوب و دلسوزه، خودم ازش رژیم گرفتن راضی ام امیدوارم به دردت بخوره، کار کودک هم انجام میده 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن، افزایش وزن، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و ...  به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

وزن تولدش 2700 الانم 21 کیلو خودم گوریلم 😫 باباش لاغر بود ولی از وقتی ازدواج کردیم 20 کیلو چاق شد ...

احیانا شما من نیستی فقط من چاق نشدم تمها فرقمونه 😂اخه وزن و سن بچم و شوهرم تقریبا همونه

احیانا شما من نیستی فقط من چاق نشدم تمها فرقمونه 😂اخه وزن و سن بچم و شوهرم تقریبا همونه

خخخخخخخخ چه باحال

خوشبحالت چاق نیستی من انقدر زجر میکشم که فقط خودمو خدا میدونیم

دوست عزيز لطفا از حال گل مهر و دخترش خبر بگيريد اگر بهشون دسترسي داريد 😞

گل مهر کیه؟