2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه میدونید بگید من بچه ی 6 سالم چی بدم یه کم چاق شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست
من به دخترم میدم توت فرنگیشو دوست داره هم چاق کننده اس هم پروبیوتیکه نمیزاره یبوست شه خیلی ام اشتهاا ...

عکسشو برام میفرستی؟ دارو رو

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قرص و شربت و دارو مخالفم ... به بچت از طریق تغذیه ویتامین برسون... چون موهاشم میگی کمه احتما ...

گوشت و مرغ که لب نمیره خودمو میکشم یه تیکه کوچیک شاید بتونم بدم بخوره. بعد میوه خورشم که با موز کاری نداره فقط خیار و هندونه و اینا. شیر موزم نمیخوره. 

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
👍

ببین یکم باید برای بچه خرج کرد،درسته الان گرونی بیداد میکنه مثلا الان همین کره بادوم شده کیلویی ۱۸۰! ولی چاره چیه اگه الان که تو سن رشدن بهشون ندیم و نرسیم چند سال دیگه باید ۱۰۰ برابرشو خرج دوا و دکتر کنیم خدای نکرده...

استار تر وزن تولدش چند بود؟ خودت کوچیک بودی جثه تون چطور بود؟الان چند کیلو هستش؟

وزن تولدش 2700 الانم 21 کیلو

خودم گوریلم 😫

باباش لاغر بود ولی از وقتی ازدواج کردیم 20 کیلو چاق شده 

اینایی که گفتی واسه چی ان ؟ و تاثیر دارن؟

والا برا دختر من خیلی تاثیر داشته چاق کننده اس نیم ساعت بعد از غذا باید بهش بدی دختر من تقریبا پنج سالشه لاغر بود والی الان ماشالا خیلی سرحال شده

اینایی که گفتی واسه چی ان ؟ و تاثیر دارن؟

اول سلامتی بچه مهمه چاق و لاغری مهم نیست.

دوم سعی نکن با مکمل و دارو بچتو چاق کمی از اون طرف هزار تا مرض تو نوجوانی می گیره

طب اسلامی سویق داره بگیر معروف ترینش واسه دکتر روا زاده هست بریز تو غذاهاش ببین چه تغییر کنه. دوم سعی کن صبح ها بهش تخم مرغ اب پز بدی. در روز سه شیره بخر یه قاشق ب یز تو لیوان روش اب بریز می شه شربت بده بخوره منبع فوق العاده اهن هست. سه شیره مخلوط شیره انگور شیره خرما و شیره توت هست. عصتره قلم گاو و پای مرغ هم استخون بندی بچت رو محکم می کنه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چقد بد... تو همبرگر پیتزا ماکارونی هم نمیخوره گوشت؟؟

نه فقط کتلت اونم زوری

اول سلامتی بچه مهمه چاق و لاغری مهم نیست. دوم سعی نکن با مکمل و دارو بچتو چاق کمی از اون طرف هزار ت ...

خوبه نظرت مرسی😘

وزن تولدش 2700 الانم 21 کیلو خودم گوریلم 😫 باباش لاغر بود ولی از وقتی ازدواج کردیم 20 کیلو چاق شد ...

دختر منم دو ماه دیگه تولد 6 سالگیشه 16 کیلو هستش پس دختر شما خیلی هم لاغر نبست وزن تولدش هم 2600 بود