2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرسه بودم موقع امتحانا من میز اخر مینشستم تک تک سوالارو می نوشتم تو برگه دست به دست رد میکردیم تو کل کلاس پخش میشد😂😂😂جالب اینه هر کیم یه نمره میگرفت😅

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
من برا امتحان دینامیک ب یکی همکلاسیام ۱۴ نمره تقلب رسوندم. اونم فقط سرمو کج کردم از رو برگم نوشت نگو ...

یادش بخیر امتحان زبان تخصصی ام من انقد به همکلاسیم رسوندم بعد خودم شد نمره دوم!زبانشم در حد زیرصفر

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چقدر حرفه اي داريم اينجا😂😂😂 من ابتدايي و راهنمايي سرم از بس پايين بود وقتي گردنم درد ميگرفت چشما ...

من تو برگه امتحانیم انقدر ریز مینوشتم دوستم از پشت هر چی نگاه میکرد نمی فهمید چی نوشتم اخر وسط امتحان داد میزد اه چقدر ریز نوشتی😂😂

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!

خیلی جالبه  حالا من خودم تقلب میرسوندم تووپ اما وقتی خودم میخاستم تقلب کنم از روی برگه بچه ها از اونجایی که نفس کار زشته😂 واقعا از فاصله چند سانتی هم انگار نمیدیدم  نوشته هارو یا اینکه انققد خود به خود زمان تقلب خندم میگرفت که دیگ نمیشد تقلب کنم 

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  

ما امتحان نهایی داشتیم پسرا رو هم اورده بودن مدرسه ما پسرا جلو سالن بودن دخترا عقب.دو تا پسر رو برگه هاشون اسماشونو ننوشته بودن بعد نیم ساعت اومدن ک برگه هاشونو عوض کنن باهم(هنوز عوض نکرده بودن) دبیر ما دید فک کرد عوض کردن اومد برگه اینو داد ب اون برگه اونم داد ب این!!!!!! دخترا ته سالن دیگه قش کرده بودن از خنده

و خدایی که به شدت کافیست....

یه چیز جالب بگن براتون

تو دانشگاه از یه پسر خوشم میومد یعنی یه جورایی می پسندیدمش ولی هی وقت هم صحبت نبودیم

سر یه جلسه امتحان صندلیامون کنار هم بود

قبل امتحان بهم گفت تقلب میرسونی ؟؟

من احمق هم کلی خوش خدمتی کردم بهش به امید اینکه بعد امتحان بیاد یه تشکری کنه یا یه روزنه ای واسه ارتباط ایجاد بشه

ولی نه تشکر کرد نه اصلا به روی خودش اورد که اون امتحان رو مدیون منه

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

من بیشتر وقتا اونی بودم که تقلب میرسوندم 

تو ی کاغذ خیلی کوچیک مینوشتم میکردم تو سرخودکار 

بعد یجور وانمود میکردم خودکارم افتاده 

میرفتم زیر میز سر خودکار مینداختم زیر میز مربوطه 

بعد رفیقم بعد 15دقیقه میرفت زیر میز به ی بهانه ای میگرفت سرخودکارو