چرا بقیه اینقدر فضولن و به کار بقیه کار دارن اصلا به بقیه چه که من بچه دار میشم یا نمیشم .به خدا خسته شدم از بس هر کی منو میبینه میپرسه حامله شدی یا نه.خودمم نمیبینند از مادرم میپرسن مامان من ساده بلد نیست دروغ بگه ،مثلا بگه فعلا قصد بچه دار شدن نداره همه چیو راحت میگه تازگیا با خالم رفتن پیش دعا نویس ،اونم گفته یکی از موی سرش برداشته و براش دعا و جادو کردن و همزادش اذیتش میکنه.خالم میگفته زود بچه دار بشه سنش داره بالا میاره.به خدا روانیم کردن روی دیدن فامیلو ندارم حتی مامانم هم اذیتم میکنه میگه بچه دار نشی شوهرت طلاقتو میده.دیگه چکار کنم یه بار باردار شدم پنج ماهگی سقط شد الان یک ساله اقدامم و نشده.سه ماه هم لتروزول و اچ سی جی نشد شوهرم راضی نیست دکتر برم 😥
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
منم سالهاست از این حرفا میشنوم خداروشکر از همه دورم کمتر پیششون هستم ولی هروقت هم اونجام یکسره میگن و میپرسن ان شاا... خدا نگامون کنه من که اصلا جواب دادن هم بلد نیستم فقط غصه میخورم واسه همین حرفاشون خیلی منزوی شدم و کمتر تو فامیل رفتامد دارم تو مجالس هم برم همش میپرسن یه عضو هم جدید بیاد تو خانواده باید برای اونم توضیح بدن که بچه نداره😢
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
منم سالهاست از این حرفا میشنوم خداروشکر از همه دورم کمتر پیششون هستم ولی هروقت هم اونجام یکسره میگن ...
همدردیم
کلا در دهن مردم رو نمیشه بست من سه ماه بعدعروسیم حامله شدم میگفتن وای چقد زود منم گفتم بچه باید مامان باباش جوون باشه. زودبیاری, کاردارن دیر بیاری کار دارن بچه دارنشی کاردارن نمیدونم فازشون چیه
وااااا حالا ك نميتوني پنهون كني و در دهن مردمو نميتوني ببندي و انقد برات حرفاشون مهمن راستشو ...
اینجوری دیگه دهنشون همیشه بازه هی سوال جواب
اوووووووووه من متولد ۶۲ هستم هنوز بچه نداریم چه خبرشونه انقد عجله دارن انگار اونا میخوان بزرگش کنن
آره والا عجله دارن خاله من دخترشو ۱۸سالگه داد شوهر .بچه ی اولش دو قلو بود سقط شدن اینقدر فشار آوردن به بیچاره یه ماه بعد سقط دوباره حامله شد الان دو تا دختر داره گیر دادن پسر بیار .آخه مگه دست خودته دختر یا پسر شدن
منم سالهاست از این حرفا میشنوم خداروشکر از همه دورم کمتر پیششون هستم ولی هروقت هم اونجام یکسره میگن ...
من خوب بلدم جواب بدم ولی از اونور مامانم واقعیت رو بهشون میگه در واقع مامانم همه چیو خراب میکنه.شاید منم مثل شما دیگه نخوام کسی رو ببینم