2777
2789

دوستان گفتم بهتون بگم که همه تست ها مثل ابن سینا نخ و سوزن،جوش شیرین،نوع شکم ،ویار،تقویم چینی همه و همه اشتباهه و به نظرم فقط برای سرگرمیه

تازه اونایی هم ک میخوان بچشون پسر شه فقط برن آی وی اف کنن چون با رژیم هم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟؟؟

یعنی دلیل علمی داره واسه اینکه اگه پسر بخوای باید آی  وی اف کنی؟

در مورد دخترم همینع؟

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

چطور

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

اره همشون غلطه البته خداییش من جوش شیرین زدم کف نکرد اصلا دختر شدن بچه هام 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
جدی میگی؟؟؟ یعنی دلیل علمی داره واسه اینکه اگه پسر بخوای باید آی  وی اف کنی؟ در مورد دخترم هم ...

عرض کردم کسی که حتما دلش پسر میخواد به رژیم اکتفا نکنه بره ای وی اف خیال خودش راحت شه

عرض کردم کسی که حتما دلش پسر میخواد به رژیم اکتفا نکنه بره ای وی اف خیال خودش راحت شه

اهاااا

واسه اطلاعات عمومیم پرسیدم 😁😁😁

وگر نه یه شاه پسر دارم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖