2777
2789
عنوان

خانوما یه.لحظه میاین

251 بازدید | 30 پست

من چطوری میتونم خیانت شوهرمو فراموش کنم.بخاطر خودمو بچم چون افسردگیم داره خودمو بچمو نابود میکنه.اعتماد ب نفسم صفرشده با اینک ظاهرم خوبه .دست از خودم شستم شب وروزم شده هزارتا سوال .۴ماه پیش دست.شوهرم رو شد از اونموقع حالم خیلی بده.ممنون میشم راهنماییم کنید چی کار کنم حالم خوب بشه بچه کوچیک دارم نمیتونم خودمو بیرون ازخونه سرگرم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس فقط برای ظاهر نیست ! مد شده همه میگن اعتماد بنفس ندارم ولی خوشگلم !!

چه ربطی ب مد داره .من نیازی ندارم بخام توجه کسیو جلب کنم الانم حوصله بحث واثبات خودمو ب کسی ندارم.شماهرطور دوس داری فک.کن.

عزیزم من دوسال پیش التماس شوهرم کردم جداشیم، خیلی ولی زیر بار نرفت، انقد بدقلقی کردم تا رفت با ی زن هرزه

بعد ولش کردم بازم حاضر نشد طلاق بده و با کلی التناس برم گردوند

بااینکه منم مقصر اون خیانت بودم ولی الان یکسال گذشته و نتونستم فرامدش کنم و ب شدت ازش نفرت دارم

سخته فرامدشیش ولی چون بچه داری باید کنار بیایی

ببین سر خودتا با کلاس، بیرون، مهمانی حسابی گرم کن

هرچیزی که ممکن تورا یاد اون قضیه بندازه ازبین ببر

هرکسی باعث میشه یادت بیاد قطع رابطه کن

سخته ولی شدنیه

البته زخمش تاابد تو دلته 

Sp
وقتی حاضر شدی بمونی بقیشم تحمل کن چون برا من هضمش سخته که چجوری موندی اصلا 

خیلی زشته ک قضاوت میکنی یعنی چی این حرف.منم دقیقا عین تو فک میکردم تا سرم اومد .

عزیزم من دوسال پیش التماس شوهرم کردم جداشیم، خیلی ولی زیر بار نرفت، انقد بدقلقی کردم تا رفت با ی زن ...

منم با داییم همکارم. شصت سالشه تا دوسال پیش هرچند ماه دوست دختر عوض میکرد الان یک سالو نیمه با یه خانومی ثابت مونده بهشم پیشنهاد ازدواج داده. تیپش عوض شده کارای عجیب غریب واسه خانومه میکنه. اینطور که خودش میگه دوساله با زنش هیچ رابطه نداره. خیلی میترسم زندگیشون بپاشه به نظر شما به زنش بگم ؟؟ یا حرف نزنم ادامه بده. گیر کردم