2777
2789
عنوان

خانوما یه.لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم.همینو گفتم طرف وقتی اصیل باشه سراغ زنای کثیفم نمیره

زن هارومردهای کثیف و بی وجدان کثیف میکنن

مردهایی که از تنهایی و بی کسی و بی پناهی و نبود پشتوانه مالی این زنها سواستفاده میکنن و با کثافت کاریهاشون ننگ زن هرزه رو روی این زنا میزنن.

آشقال و کثافت این مردان

ب همون اندازم خیانت زن زیادشده قربونت برم منتها جرئت نمیکنن بیان خودشونولوبدن 🙁

درسته من تازه دو شب پیش متوجه شدم خواهر شوهرم با وجود داشتن بچه و شوهر دوس پسر واره واقعا درکش برام سخته و باورم نمیشه 

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 
بیچاره زنش

تو خونشون عین فرشته ها رفتار میکنه. مسافرت رستوران پارک زنش فقط داره خودشو باد میزنه. الانم گیر داده بفرستمتون خارج. با یه خانم 25 ساله میخاد ازدواج کنه رابطه داره باهاش. نمیدونم بگم شاید کسی باورش نشه نگم که اینم خیلی داره پیش میره

الان دقیقا همین شده زندگیم چون.نبخشیدم زندگیم جهنمه

ببین اکثرا شرایط طوریه که نمیشه طلاق گرفت

کلی دردسر داره طلاق

پس همه چیزو بریز دور 

کلید خوشبختی دست خودته زندگیتو عوض کن نگاهتو عوض کنی همه چی عوض میشه

خودش گفته پشیمونه میگه اون مرد خیانتکار مرد ولی من تغییری فعلا ندیدم

به هر حال چیزیه که اتفاق افتاده و نمیشه هیچ جور پاکش کرد ولی از اونجایی که شما تا الان تحمل کردی پس مشخصه تونستی با این قضیه کنار بیای، کار عاقلانه ای هم کردی.

از الان به بعد به جای ناراحتی و دعوا بهتره سعی کنی روابطتتون رو بهتر کنی سعی کن با محبت اونو به سمت خورت بکشونی. اگه اون اشتباه کرده تو قوی باش مطمئنم پیروز میشی .

خیلی زشته ک قضاوت میکنی یعنی چی این حرف.منم دقیقا عین تو فک میکردم تا سرم اومد .

سرمم بیاد نمیمونم چون مهمترین رکن زندگی اعتماد و احترامه کسی که خیانت کنه یعنی اعتماد رو از بین برده احترام زنشو از بین برده. فکر اینکه مردی تن زن دیگه ای لمس کنه بخواد شب دست بهم بزنه حالمو بد میکنه له شوهرمم گفتم خیانت نکن روزی کرمت گرفت یا کسی خواست بیاد تو زندگیت بگو که من برم ولی این کار چندش نکن. بعدم اعتماد از بین بره طرف موبایل دستش بگیره بگه بابامه باز ادم میگه نه تو دلش. صدای اس ام اس روح ادمو فرسایش میده. برا چی یکبار حق زندگی رو اینجوری از دست بدیم با تشویش و بددلی و ناراحتی؟ اگه بگیم به خاطر بچه موندیم که این حرف مسخره ایه اون پدر به این بچه فکر نکرده که رفته خیانت کرده حق بچشو خرج زن دیگه کرده. یا با کارش باعث شده جنگ و دعوا بشه و محیط امن خونه نا امن بشه وقتی مادر خونه روح و روان نداشته باشه این بچه اینده ای داره؟ 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
بگو انقد مطالعه کردیم دست کمی نداریم از روانشناس

با داییم چند ساله باهم کار میکنیم شصت سالشه، همیشه دوست دختر عوض میکرد الان یک سالو نیمه با یه خانم 25 ساله دوسته خیلی جدی شده رابطش بهش پیشنهاد ازدواج داده قبول نکرده، تیپش عوض شده کارای عجیب غریب میکنه واسه زنه. همش داره از زنه تعریف میکنه انگار خیلی تهفس. میترسم زندگیش بپاچه از طرفی هم انقدر تو خونشون مثل فرشته ها رفتار میکنه پارک مسافرت زنش فقط داره خودشو باد میزنه. من حرفی بزنم ممکنه زنش یا بچه هاش باور نکنن. خیلی داره جلو میره . بگم؟؟ نگم؟؟ چند وقته گیر داده زنشو بچه هاشو بززور بفرسته خارج. خودشم به من و دوستش تعریف میکرد که دوساله با زنم هیچ رابطه ای ندارم فقططط ساناز (همون خانم 25 ساله) . بگم؟ نگم بذارم ادامه بده؟ چه کنم

خیلی سخته فقط شما میتونی درک کنی

اره واسه همین میگم نمیتونی فراموش کنی ولی کناربیا

الان ارومم چون توقلبم شوهرم برام مرده

زندگیم براساس خواسته هامه ودیگع اون برام اهمیتی نداره 

اتفاقا اصلا بد نیستا به این مرحله برسی عالیه

Sp