2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین

326 بازدید | 79 پست

ده روز پیش سر یه موضوعی از دختری که باهاش رابطه دارم عصبانی شدم و بهش یه حرفایی زدم. سه روز پیش اومد همو دیدیم. وقت رفتن در مورد اون حرفا بحث پیش اومد. اون حرفاشو زد. منم براش توضیح دادم که من اگه عصبانی هم شدم بخاطر این بوده که جلوی اتفاقای بدو تو رابطمون بگیرم. چرا از اون ور به حرفام نگاه نمی کنی. فکر کن که خواستم حواست جمع باشه، بازم مثل قبلا بینمون فاصله نیفته. من میخوام رابطمون خوب باشه. هوای همو داشته باشیم. موقعی هم که من این حرفا رو میزدم اولش نشسته بود. ولی بعدش پا شد شروع کرد به راه رفتن. میرفت جلو آینه. اینور اونور می کرد. دیگه نمیدونم به حرفام گوش میداد یا نه. از حدود ده روزه پیش که اون حرفا رو بهش زده بودم تا الان، دیگه به من کم پیام میده. یا اگرم میده، میذاره آخر شب پیام میده. یا تو پیاماش کوتاه حرف میزنه. بیشتر من پیگیرشم. سعی می کنم بیشتر سراغشو بگیرم. سه روز پیش وقتی اومد و براش توضیح دادم و از پیشم رفت، امیدوار بودم دیگه از فرداش گرمتر پیام بده. ولی اینطور نشد. هنوزم مث چند روز پیشه. این قضیه اذیتم می کنه. نمیدونم باید چکار کنم. اگه میشه راهنمایی کنین لطفا

حرف زشت زدی؟

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن زیرش بره باوا چیزی که زیاده دختربال بال میزنن واسه یکی ک نگاهشون کنه

این چی میگه

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

میشه بگید بهش چی گفتید دقیقا؟

پیش داوری نمیکنم اما زیاد دیدم آدمایی رو که هرجور دلشون میخواد با طرف مقابل برخورد میکنن و بعد توجیه میکنن از دید مثبت به حرفام نگاه کن من نیتم خوب بود.

اگه دوست ندارید توضیح بدید اما خودتون میدونید برخوردتون تند یا برخورنده بوده، بهتره جای توجیه کردن ازش عدرخواهی میکردید و دفعه بعد برای خوب موندن رابطتون یه راه بهتر پیدا کنید