2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 79 پست
بسنگی داره چه حرفهایی بهش زده باشی

پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده

بزن زیرش بره باوا چیزی که زیاده دختربال بال میزنن واسه یکی ک نگاهشون کنه

باورم نمیشه😳😳😳😳

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحته ناراحتش کردی ازش معذرت بخواه اگه دیدی بازم سرده بزار تو خودش باشه که به کاراش فک کنه خواست ب ...

یعنی سه روز پیش براش توضیح دادم که اگه عصبانی شدم عمدی نبوده و من فقط نخواستم دوباره اتفاقای گذشته تکرار بشه. این کافی نبوده؟ یه کادو هم از قبل گرفته بودم، بهش دادم

پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمی ...

ببین بهش اس ام اس بده و ابراز علاقه کن بهش بگو که دلت براش تنگ شده بهش بگو ک دوستش داری بخدا نرم میشه. خانمها مثل آقایون نیستن ک وقتی عصبانی ان میخوان تو  حال خودشون باشن.باید بری سراغش. یه سوال خودش چطوره خودش شما رو دوست داره؟

پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمی ...

من خودم باشم انتظار دارم بجای اینکه. طرفم.بگه قید همه چی رو میزنم دوس دارم بگه حال روحیتم خوب نباشه من هستم مگه من مردم که تو خوب نباشی خودم حالتو خوب میکنم و این حرفا یکم قربون صدقه چاشنیش و بعدش اینکه مثلا بگه پارسال وقتی حالت خوب نبود از نبودت خیلی داغون شدم ولی دیگه نمیذارم اونجوری بشه همیشه خودم هواتو دارم ! من خودمم اگه شوهرم که قبلا 3 سال هم دوست بودیم اینجوری میگفت ناراحت میشدم انتظار داشتم همش نازمو بکشه 

یعنی بازم در اون مورد باهاش حرف بزنم؟ آخه یه جورایی لجبازم هست. اگه بازم باهاش حرف بزنم، بدتر نمیکنه ...

شما همون نیستی که گفتی براش کادو گرفتم عذر خواهی کردم ولی بازم رابطش سرده باهاتون؟؟؟؟

یعنی سه روز پیش براش توضیح دادم که اگه عصبانی شدم عمدی نبوده و من فقط نخواستم دوباره اتفاقای گذشته ت ...

فقط توضیح دادن کافی نیست اصلا ما خانوم ها دنبال علت وچرا و توضیح نیستیم تنها چیزی که میخوایم اینه که یکی فربون صدقه امون بره نازمونو بکشه اتفاقا وقتی بجای این کارا میاد توضیح نیده ببشتر عصبانی میشیم 

یعنی سه روز پیش براش توضیح دادم که اگه عصبانی شدم عمدی نبوده و من فقط نخواستم دوباره اتفاقای گذشته ت ...

گفتم شاید می خواد ترکتون کنه دنبال بهانه میگرده شاید با کس دیگه اشنا شده نمی خواد دلتونو بشکنه بهتون

این هاهمه      شااااااایییییید ه

شایدم حال روحیش خوب نیس می خواد یکم تنها باشه

میخوا د زیاد نازشو بکشی لابد ناجور عصبانی شدی دلش شکسته و نمیتونه باهات صاف شه یکم بیشتر بهش توجه کن ...

سه روز پیش هدیه گرفته بودم، بهش دادم. یعنی چکار کنم؟ پیشنهادی دارین؟

خدا میدونه چیا بهش گفتی.مردا وقتی عصبانی میشن فقط چرت و پرت میگن و اعصاب و روان آدم رو بهم میریزند. ...

پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده

بعضی کلمات مث پتک میزنه برج باورهای ادم رو خراب میکنه چی بش گفتی

پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده

بعضی کلمات مث پتک میزنه برج باورهای ادم رو خراب میکنه چی بش گفتی

پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. بعدش دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده

میشه بگید بهش چی گفتید دقیقا؟ پیش داوری نمیکنم اما زیاد دیدم آدمایی رو که هرجور دلشون میخواد با طرف ...

پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. بعدش دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. منم به حال خودم ول کرده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده