ده روز پیش سر یه موضوعی از دختری که باهاش رابطه دارم عصبانی شدم و بهش یه حرفایی زدم. سه روز پیش اومد همو دیدیم. وقت رفتن در مورد اون حرفا بحث پیش اومد. اون حرفاشو زد. منم براش توضیح دادم که من اگه عصبانی هم شدم بخاطر این بوده که جلوی اتفاقای بدو تو رابطمون بگیرم. چرا از اون ور به حرفام نگاه نمی کنی. فکر کن که خواستم حواست جمع باشه، بازم مثل قبلا بینمون فاصله نیفته. من میخوام رابطمون خوب باشه. هوای همو داشته باشیم. موقعی هم که من این حرفا رو میزدم اولش نشسته بود. ولی بعدش پا شد شروع کرد به راه رفتن. میرفت جلو آینه. اینور اونور می کرد. دیگه نمیدونم به حرفام گوش میداد یا نه. از حدود ده روزه پیش که اون حرفا رو بهش زده بودم تا الان، دیگه به من کم پیام میده. یا اگرم میده، میذاره آخر شب پیام میده. یا تو پیاماش کوتاه حرف میزنه. بیشتر من پیگیرشم. سعی می کنم بیشتر سراغشو بگیرم. سه روز پیش وقتی اومد و براش توضیح دادم و از پیشم رفت، امیدوار بودم دیگه از فرداش گرمتر پیام بده. ولی اینطور نشد. هنوزم مث چند روز پیشه. این قضیه اذیتم می کنه. نمیدونم باید چکار کنم. اگه میشه راهنمایی کنین لطفا
پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده
ناراحته ناراحتش کردی ازش معذرت بخواه اگه دیدی بازم سرده بزار تو خودش باشه که به کاراش فک کنه خواست ب ...
یعنی سه روز پیش براش توضیح دادم که اگه عصبانی شدم عمدی نبوده و من فقط نخواستم دوباره اتفاقای گذشته تکرار بشه. این کافی نبوده؟ یه کادو هم از قبل گرفته بودم، بهش دادم
پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمی ...
ببین بهش اس ام اس بده و ابراز علاقه کن بهش بگو که دلت براش تنگ شده بهش بگو ک دوستش داری بخدا نرم میشه. خانمها مثل آقایون نیستن ک وقتی عصبانی ان میخوان تو حال خودشون باشن.باید بری سراغش. یه سوال خودش چطوره خودش شما رو دوست داره؟
پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمی ...
من خودم باشم انتظار دارم بجای اینکه. طرفم.بگه قید همه چی رو میزنم دوس دارم بگه حال روحیتم خوب نباشه من هستم مگه من مردم که تو خوب نباشی خودم حالتو خوب میکنم و این حرفا یکم قربون صدقه چاشنیش و بعدش اینکه مثلا بگه پارسال وقتی حالت خوب نبود از نبودت خیلی داغون شدم ولی دیگه نمیذارم اونجوری بشه همیشه خودم هواتو دارم ! من خودمم اگه شوهرم که قبلا 3 سال هم دوست بودیم اینجوری میگفت ناراحت میشدم انتظار داشتم همش نازمو بکشه
یعنی سه روز پیش براش توضیح دادم که اگه عصبانی شدم عمدی نبوده و من فقط نخواستم دوباره اتفاقای گذشته ت ...
فقط توضیح دادن کافی نیست اصلا ما خانوم ها دنبال علت وچرا و توضیح نیستیم تنها چیزی که میخوایم اینه که یکی فربون صدقه امون بره نازمونو بکشه اتفاقا وقتی بجای این کارا میاد توضیح نیده ببشتر عصبانی میشیم
خدا میدونه چیا بهش گفتی.مردا وقتی عصبانی میشن فقط چرت و پرت میگن و اعصاب و روان آدم رو بهم میریزند. ...
پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده
بعضی کلمات مث پتک میزنه برج باورهای ادم رو خراب میکنه چی بش گفتی
پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده
بعضی کلمات مث پتک میزنه برج باورهای ادم رو خراب میکنه چی بش گفتی
پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. بعدش دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده
میشه بگید بهش چی گفتید دقیقا؟ پیش داوری نمیکنم اما زیاد دیدم آدمایی رو که هرجور دلشون میخواد با طرف ...
پارسال یه روز گفت حال روحیم خوب نیست. بعدش دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. منم به حال خودم ول کرده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدی گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده