ده روز پیش سر یه موضوعی از دختری که باهاش رابطه دارم عصبانی شدم و بهش یه حرفایی زدم. سه روز پیش اومد همو دیدیم. وقت رفتن در مورد اون حرفا بحث پیش اومد. اون حرفاشو زد. منم براش توضیح دادم که من اگه عصبانی هم شدم بخاطر این بوده که جلوی اتفاقای بدو تو رابطمون بگیرم. چرا از اون ور به حرفام نگاه نمی کنی. فکر کن که خواستم حواست جمع باشه، بازم مثل قبلا بینمون فاصله نیفته. من میخوام رابطمون خوب باشه. هوای همو داشته باشیم. موقعی هم که من این حرفا رو میزدم اولش نشسته بود. ولی بعدش پا شد شروع کرد به راه رفتن. میرفت جلو آینه. اینور اونور می کرد. دیگه نمیدونم به حرفام گوش میداد یا نه. از حدود ده روزه پیش که اون حرفا رو بهش زده بودم تا الان، دیگه به من کم پیام میده. یا اگرم میده، میذاره آخر شب پیام میده. یا تو پیاماش کوتاه حرف میزنه. بیشتر من پیگیرشم. سعی می کنم بیشتر سراغشو بگیرم. سه روز پیش وقتی اومد و براش توضیح دادم و از پیشم رفت، امیدوار بودم دیگه از فرداش گرمتر پیام بده. ولی اینطور نشد. هنوزم مث چند روز پیشه. این قضیه اذیتم می کنه. نمیدونم باید چکار کنم. اگه میشه راهنمایی کنین لطفا
نه حرف زشتی نزدم. پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدید گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده
بستگی داره موضوع چی بوده بعضی وقتا آقایون با حرفاشون جوری دل آدمو میشکنن که خودشون خبردار نمیشن ...
پارسال گفت حال روحیم خوب نیست. دو ماه بینمون دوری پیش اومد. کمتر همو میدیدیم. یه جورایی هم بعدش فهمیدم با دوستای جدیدشم سرگرم بوده. حالا نمیدونم اونموقع که گفته بود واقعا حال روحیشم خوب نبود یا چیز دیگه. ولی برای من روزای خوبی نبود. الان که چند روز پیش دوباره گفت حال روحیم خوب نیست. من عصبانی شدم که نکنه باز بخواد قضیه ی پارسال تکرار شه. بهش خیلی جدید گفتم اگه بخوای مث پارسال سر اینکه گفتی حال روحیت خوب نیست، بخوای به من کم توجهی کنی، منم قسم میخورم قید همه چیزو بزنم. اونم از این حرفام ناراحت شده