2777
2789

سلام.

مرغ ک درس میکنم خوشمزه نمیشه خاهشا یادم بدید مهمون دارم

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بخوای ابش غلیظ بشه و نزدیک به سرخ کرده اگر اینجوری میخوای رنده کن

اگر میخوای آبدار باشه درشت ریز کن بعدش از تو آب درآر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

مرغتو با پیاز و نمک و زرد چوبه بزار 20 دقیقه اپز بشه بهد داخل ماهیتابه خووووووب همه جاشو سرخخخخ کن بعد یه پیاز نگینی ریز خورد کن بزار باهاش سرخ شه یکم بعد نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنه فافل دلمه هم خورد کن داخل بهد یه زعفرون غلیط درست کن بریز روش با یه مقدار آب بزار خووووب بپزه...بعدم سیب زمینی سرخ کن در کنارش...مال من که عالی میشه

خدایا شکرت  

دوسدارم ابش غلیظ باشه ولی اب داشته باشه ن اینکه خشک باشه.

و خوشمزه باشه ادویم دارچین میزنم و فلفل سیاه و زردجوبه و ادوبه مرغ و ماهی ولی مزه نمیده

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

منم  شعله گاز کم کم میکنم،پیاز خلال میکنم رب گوجه میزنم،فلفل و وزردچوبه،مرغ ها میذارم داخلش بپزه ،اصلا هم اب نمیریزم،ولی خیلی زمان میبره با اب پیاز پخته میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

من اول مرغ و میذارم تو اب وقتی جوش اومد بعد چند دقیقه ابشو خالی میکنم میشورم بعد نمک میزنم سرخ میکنم بعد سرخ شدن پیازو رنده میکنم با زرد چوبه و رب سرخ میکنم بعد مرغ سرخ شده رو با سس و 2 لیوان آب میذارم بپزه بستگی به سلیقه داره من آلو و هویجم داخله سسش میذارم

غرق در زندگی خودت باش

خلال میکنم 

مرغ رو اول سرخ میکنم میدارم کنار 

پیاز خلال رو سرخ میکنم زردچوبه و نمک و رب (زیاد*)میزنم تفت میدم 

 بعد اب مییریزم میمونه میجوشه 

بعد مرغای سرخ شده رو میدارم توش هویج فلفل دلمه چند حبه سیر 

چن تکه کوچیک ساقه کرفس میندازم 


اخر کار اب نارنج یا اب لیمو بش میزنم 

خوش رنگ و لعاب و خوشمزه 😋😊😋😋😋😋😋

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز