2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد لزج و چسبناک

| مشاهده متن کامل بحث + 47518 بازدید | 43 پست
علاعمش همینابود؟

قبلا اره.نگران نشو ممکنه زیاد خورده رو دل کرده باشه .اوایل دکترا میگفتن رو دل گرده اما بعدا ازمایش داد گفت عفونت وارد خونش شده البته استفراغ شدید داشت و حتی غذا خورم که شد خوب نشد و همچنان ادامه داشت همه دکترا میگفتن ویروس گرفته چون همراهش اسهالم گاهی داشت دکترشو به پیشنهاد خواهرم عوض کردم رفتم پیش رییس بیمارستان شریعتی اصفهان قسمت اطفال ایشون سریع گفت بستری بشه و تا یه هفته بستری بود خداروشکر اسیبی به کلیه وارد نشده بود و تا یه ماه انتی بیوتیک مجبور شد مصرف کنه و بعد عفونتش صفر شد.خدا خیرش بده بچم خواب بود پیشش رفتم هنوز حرف نزده بودم انگار علم غیب داره خود دکتر قیافه بچه رو که دید واسم گفت بچت چه مشکلی داره تعجب کردم 😮😮😮😮اینو گفتم که مراقب باشی عفونت ادرادی نگیره و یا عفونت نگیره که باعث بشه وارد خونش بشه.دست خودتم نیست که نگیره من بچم پوشک نمیکردم توی خونه ولی عفونت گرفت.فقط هرزگاهی ازمایش ببرش.

نوزاده دیگه بچه منم همینجوری بود پسر دوستمم همینجوری بود بریده بریده وزرد وچسبناک من که بردم دکتر گفت هیچیش نیست تو به پی پیش چیکارداری  دوستمم همینطور مشهدهستم دکتر پسرمم عالیه الانم ۲۰ ماهشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا اره.نگران نشو ممکنه زیاد خورده رو دل کرده باشه .اوایل دکترا میگفتن رو دل گرده اما بعدا ازمایش د ...

عزیزم بچه شما استقراغ شدید داشته پی پیه اکثر نوزادا همینه چرا یه مادر بی تجربرو میترسونی 

نوزاده دیگه بچه منم همینجوری بود پسر دوستمم همینجوری بود بریده بریده وزرد وچسبناک من که بردم دکتر گف ...

تومدفوعش یه چیزایی مثلذسفیده تخم مرغ بود؟بعضی وقتم رشته هایی دراز  یکم ؟؟

پسرمنم همینطوریه دکتر گفت مشکلی نیس ی چیزی خوردی بچه حساسیت داشته ک من نسکافه خورده بودم تا ی هفته ده روز همینجور بود بعد کم کم بهترشد 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید