2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم

فقط نیم ساعته

بعدش استراحت داشته باش حتما

من فشارم افتاد و اصلا نمیتونستم بایستم

تا سرم نزدم خوب نَشدم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

خود عمل كه هيچي احساس نميكني چون بيهوشي 

ولي بعدش ممكنه حالت بد بشه ، تهوع يا درد شكمي

الان هم درد چيزي داري؟ 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نترس عزیزم فقط نیم ساعته بعدش استراحت داشته باش حتما من فشارم افتاد و اصلا نمیتونستم بایستم تا س ...

چون تا به حال اتاق عمل نرفتم و از بیهوشی میترسم..بیمارستان خودش دوساعت بعد عمل نگه میداره عزیزم

لا حول ولا قوته الا بالله......

من پارسال دهم  همین ماه موقع انتقال جنینم بود😜

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خود عمل كه هيچي احساس نميكني چون بيهوشي  ولي بعدش ممكنه حالت بد بشه ، تهوع يا درد شكمي الان ...

الان نه اصلا درندارم...چون واسم ناشناخته اس میترسم..بیشتر از بیهوشی😅😅

من پارسال دهم  همین ماه موقع انتقال جنینم بود😜

عزيزممم ، الان ني ني داري 

كي انتقال دادي 

من اين ماه اگه خدا بخواد انتقال دارم 

سه ماه پيش تخمك كشي كردم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چون تا به حال اتاق عمل نرفتم و از بیهوشی میترسم..بیمارستان خودش دوساعت بعد عمل نگه میداره عزیزم

اتاق عمل کجا بود😂

ی تخته ک میری بالا لنگاتو بازی میکنی و دیگه هیچی متوجه نمیشی😂

اصلا نترس

بهش فکر نکن

ارامش بهترین چیزه

اتاق عمل کجا بود😂 ی تخته ک میری بالا لنگاتو بازی میکنی و دیگه هیچی متوجه نمیشی😂 اصلا نترس بهش ف ...

😂😂لنگ و خوب گفتی..با اون مشکلی ندارم..

عزيزممم ، الان ني ني داري  كي انتقال دادي  من اين ماه اگه خدا بخواد انتقال دارم&nbs ...

عزیزم انتقالم منفی از اب در امد

ماه بعدش پریود شدم دیگه هم پریود نشدم

با معجزع خدا طبیعی باردار شدم

الانم نی نیم ۵۱ روزشه

ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه

خدا ی دختر ناز بهشون بده

در ضمن من ۴ سالو خورده انتظار کشیدم