2777
2789
من كسي رو ندارم برام غذا بياره😀  شهر دور از خانواده هستم ، شوهرمم كه سركار هست  خدا خود ...

اگه خدا بخاد حتما میشه

حتما خاطره دوستان رو خوندی ک پیاده روی عروسی و خرید و اینا رفتن چون امید ب مثبت شدن نداشتن

شما ارامش داشته باش و فکرتو ازاد بزار

ان شاالله ب امید خدا مثبتی😍

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم مثبت شد؟

ن😊

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
امسال کاری نکردی؟جنین فریز نداشتی؟کدوم شهدی؟

عزیزم شما زحمت بکش بقیه پیامامو با دوستان بخونید متوجه میشید

من الان ی بچه دارم

بسلامتي خدا حفظش كنه  من هشت سال و خورده اي هست  كه منتظرم

مث من منم هشت سالو پنج ماه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
مبارک باشه خدا حفظشون کنه ، بعد انتقال استراحتتون چطور بود؟ منم تو سیکلم ، نگرانم 

شرایط هر کسی فرق داره 

من از روز اول غذام رو خوابیده خوردم تا روز اخر که برای سزارین رفتم 

من از وقتی انتقال دادم درد پریود داشتم تا ۳۸ هفته خیلی بارداری سختی داشتم 

سرکلاژ هم شدم به خاطر سرویکسم کوتاه بود برا همین دکتر گفت مطلق باشه فقط برای دسشویی بلند شو 

ولی با من کسایی بودن که سرکار هم میرفتن ولی مشکلی براشون پیش نیومد 

انشاالله نتیجه مثبت باشه براتون عزیزم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم