2777
2789
فکر کنم یکمیش ذاتیه. یکمیش هم با تمرکز رو اون کار که انجام میدین. مثلا من گاهی وقتا که کتاب میخونم ا ...

فقط میخوام بدونم اگربخوایید یه متنی رو حفظ کنید چیکار میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میخوام بدونم اگربخوایید یه متنی رو حفظ کنید چیکار میکنید

اونهمه توضیح دادم بالا! اونجور نیست که مغزت چیلیک چیلیک عکس بگیره. با تمرین و تمرکز امکان داره به اونجا برسی سریع تصویر مطالب همراه با درک مطلب تو ذهنت بمونه. 

اونهمه توضیح دادم بالا! اونجور نیست که مغزت چیلیک چیلیک عکس بگیره. با تمرین و تمرکز امکان داره به او ...

خب اون کلاس تندخوانیه /کلا میخوام بدونم فقط به متن خیره میشید

خب اون کلاس تندخوانیه /کلا میخوام بدونم فقط به متن خیره میشید

اونجوری نیست که سیخ نگاه کنم پلک نزنم. اول مطلب رو میفهمم و کاملا درک می کنم. بعد ناخودآگاه تصویرش هم تو ذهنم میمونه. البته گاهی چند بار هم دوره می کنم. تمرکز خیلی مهمه. 

حافظه تصویری یعنی تصویر رو بخاطرت میسپاری اما اگر دنبال اینی ازش برای درس خوندن استفاده کنی سخت در اشتباهی همون حفظ متن بهتره .. بعدم من روانشناسی خوندم 80 درصد هوش تصویری ارثیه خیلی کم پیش میاد فردی که تو خانوادش و ژنش نیس بتونه به این حافظه مسلط بشه

حافظه تصویری یعنی تصویر رو بخاطرت میسپاری اما اگر دنبال اینی ازش برای درس خوندن استفاده کنی سخت در ا ...

مادرم حافظه تصویری داره خوبی هم داره ولی برای من ضعیفه 

تو مثلا وقتی از یه چیزی حرف به میون میاد یا تو همین مباحث کلاسیتون نشده که ذهنت فلش بک بزنه به مثلا کلاس قبلی یا یه چیزی که خوندی؟ اون خودش یه سرنخیه واس تقویت هوش تصویری

تو مثلا وقتی از یه چیزی حرف به میون میاد یا تو همین مباحث کلاسیتون نشده که ذهنت فلش بک بزنه به مثلا ...

من مثلا یه کلمه می بینم تمام چیزایی که در مورد اون کلمه دیدم میاد توذهنم