2777
2789
عنوان

باشوهرم دعواي شديد كردم

633 بازدید | 57 پست

سلام دوستان 

خانواده همسرم خيلي سختگيرن مغزشون تو دهه ٥٠گيركرده زن نبايد چيزي به نامش بشه،نبايد خريد بره حتي تا سركوچه،نبايد كاركنه و....

من پدرشوهرم واجد پايين و جاريم طبقه بالاست 

برادرشوهرو پدرومادرشوهرم خيلي دخالت ميكنن كه حتي چيزيم برام نگيره ولي شوهرم اينطور نيست

سه ماهه قول كار داده بهم امشب ميگه بابامو داداشم قبول نميكنن بيخيالشو يا برو توخياطي كاركن😭

من تحصيل كرده برم توخياطي اخه...من علاقه اي هم بهش ندارم خودمم تهرانم مادرم كرج يني بايد زنگ بزنم التماس كنم منو ببره بيرون 

من بااين مرد چيكاركنم؟خواهشا مسخره نكنين وجواباي بد نديد حالم خوب نيست اصلا

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيز دلم خوب شما حتى تو دوران آشنايى و نامزدى اين عيب خودشو خانوادشو متوجه نشديد؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
از خونه پدرشوهرت برو اجازه نده تو کارتت دخالت کنن به شوهرتم بگو نزاره توزندگیتون دخالت کنن

هح نميره فكركن باباش منت ميذاره كه عروسي گرفته پولم جمع كرده بيشترازخرجش كرده تو جيبش

مسائل زندگیتو مخفی نگهدار.. تافته جدابافته باش.. اول برد سر کار بعد با یه جعبه شیرینی برید بهشون اطل ...

يافت اباد

شوهرم تابع باباشه