2777
2789
عنوان

تیپ جلف بزنی وزنی باشوهرش رد بشن ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرن هر کی که بخواد خونه ای رو ویرون کنه،الهی خدا به سر خودشون بیاره این روزا رو.به زمین گرم ب ...

عزیزم شما نمیتونی پوشش و کسی و واسش مشخص کنی! این همسرتونه که باید چشماشو جمع کنه!

اسم این ادماهم خونه خراب کن نیس

والله تیپ جلف نزدم با تیپ از سرکارخسته کوفته و بی رنگ و آرایش و له ولورده هم نگاه میکنن متاسفانه و زنشون کنارشون و بچه به بغلشون . نکبتها البته به نظرم نودونه درصد مردا همینجورن 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

من خیلی برام پیش اومده که زن و شوهر باهمن خیلی شوهره بهم نگاه کرده ولی ندیدم دیگه با زنش دعواشون شد یا نه

حالا اصلا تیپ جلف نمیزنم🤐

خیلی هم شده که مثلا مرده پشت موتور و زنش پشتش نشسته 

شوهرش بهم چشمک زده😔 

Dance me to the end of Love...
من یه بار برای یه مرده که داشت با چشماش یه زنه رو دید میزد گل پا گرفتم. پخش شد کف تالار.خودشو ظرف غ ...

😂👍

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

ی روز تو درمونگاه منتظر بودم نوبتم بشه سیزده نفر جلوم بودن ی زن ومرد جوونی هم بودن روبروی من نشسته بودن سرم تو گوشیم بودم متوجه شدم بحثشون شد ،جوری که زنه بلند شد ورفت بیرون مرده دنبالش رفت چقدر بعد زنه اومد داخل چشاش کاسه ی خون بود ،،،باز سرم تو گوشی بود ...یهو زنه اومد بغل دستم نشست