2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 36442 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه عمل بینیم رفتم پیش دکتر طاهری نیا خیلی تعریفشونو شنیده بودم رفتم سایتشون نمونه کاراشونو دیدم خیلی خوشم اومد از عملمم خیلی راضیم هرکی میبینه خوشش میاد ادرس سایتشونو براتون میذارم شما هم استفاده کنین https://drtaherinia.com/

بهترین دکتر گوش در تهران رو اگه دنبالش هستی و واقعا قبولش دارم دکتر احمد دانشی هست. 

آدرس مطبش رو اینجا میزارم:

"دکتر احمد دانشی، جراح و متخصص گوش، حلق و بینی و سر و گردن
فوق تخصص جراحی و بیماری های گوش
آدرس مطب: تهران، میدان آرژانتین، نبش الوند، ساختمان مرکزی پزشکان، طبقه چهارم
شماره تلفن: 021-88794999
آدرس سایت: https://drdaneshi.com/"

برای درمان سینوزیت کار دکتر جهانگیر قربانی حرف نداره تو بیمارستان مسیح دانشوری ایشون متخصص گوش و ح ...

اینم آدرس و تلفن مطب دکتر جهانگیر قربانی که بهترین متخصص گوش وحلق و بینی

تهران- انتهای نیاوران- دارآباد- بیمارستان مسیح دانشوری

02188673181

دركت ميكنم😭 نه عزيزم اگه عفونت داره چاره اي نيست بايد قطره بريزي  فقط شايد خيلي درد داش ...

ملانی جون خوبی عزیزم 

دیدم اینجاپست گذاشتی گفتم ازت سوال کنم 

من باراول ۹سال پیش آب رفت توگوشم بهانه شدبرای شروع دردای شدیدتقریباسالی یکیارساکشن کردم ۷بارتاحالادکتراولی گفت جرم هست بعدی گفت قارچیه 

یکی دیگر گفت پوستت چربع سنت بره بالاخپب میشی ولی من ازخموم ک میام می‌خوام بمیرم بااینکه پنبه میزارم سشوارمیکشم 

یاصبحت تلفنی اصلانمیتونم ازدردمبفتم 

دردش میزنم به گردنم به فکم کیپ میشه تواین چندسال یبارفقط سرگیجه داشتم همه چی دورسرم می‌چرخید خلاصه به صداحساسم دردم زیادمیشه 

نمی‌دونم واقعا عفونت مزمن شده همون قارچه اصلانمیتونم چیه 

هیچی هم بجزقطره کانارول والکل بوریکه بهم ندادن 

هیچ بررسی بیشترم نمیکنن فقط میگن خانوم خوبه گوشت که خشک نگه دار

چندروزه دردش شروع شده احساس میکنم گلوم سنگینه 

تهوع دارم ازدردزیاد

تاحالادبدی کسی مثل من 

آخه دردگوش اینهمه سال میشه بنظرت؟

وخدایی که بشدت کافیست
من شنواییش کم شده میشه عمل کرد یعنی اگه عفونتش خوب شه درمان میشه

عزیزم شماکه شنواییتون کم شده دردهم داشتید باهاش یانه ؟

من بخاطردردعمقی توگوشم م خیلی هم شدبده رفتم نوارگوش دادم بهم گفت عصب گوشت ضعیفه خیلی ناراختم من در ظاهر مشکلی ندارم می‌شنوم صذاهارو ولی گوشر سمت راستم توانست شنوایی سنجی افت داشته 

خیلی ناراختم میشه بگی شما دردداشتی الان چطورین درمان ندارع نه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم شماکه شنواییتون کم شده دردهم داشتید باهاش یانه ؟ من بخاطردردعمقی توگوشم م خیلی هم شدبده رفتم ...

گلم من الان گوشم بهتر از قبل هست و شنواییش هم بهتر شده ولی خوب یکم کم هست نه زیاد که مشکلی بشه برام رفته رفته بهتر میشه برای خواهر من هم عصب گوشش افت کرده مشکلی نداره خیلی از افراد حتی خودشون خبر ندارن از این مشکلشون بخاطر کار در جاهای شلوغ  یا کلا آسیب به گوش افراد زیاد اکثرا هفتاد درصد میشنون ولی خود افراد متوجه نمیشن یه مشکل عادی هست برای من دکتر گفت شنواییت درست نمیشه من یه گوشم کامل نمیشنید و خیلی اذیت میشدم ولی الان تقریبا هفتاد درصد میشنوه درسته هنوز پای پرده گوشم خوب نشد دکتر هم گفت حتی اگه عمل کنی باز صد در صد خوب نمیشه ولی من اصلا مشکلی حس نمیکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ملانی جون خوبی عزیزم  دیدم اینجاپست گذاشتی گفتم ازت سوال کنم  من باراول ۹سال پیش آب رفت ...

گلم همون قارچ هست منم از زمانی که یادم میاد گوشم عفونت و خارش داشته من کارهایی که الان گوشم بهتر شده البته دوتاش پرده اش پاره شد بخاطر قارچ یعنی وحشتناک بودم ها دردش اونقدر شدیدبود که نمیتونم در کلمات بگم ولی خوب یه دوره کامل مترونیدازول و سفالکسین مصرف نکردم اصلا و اصلا گوشت رو دستکاری نکن یعنی دستکاری کردی بدترمیشه موقع حمام هم به پنبه وازلین بزن بزار تو گوشت بهتر میشه رفته رفته 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم همون قارچ هست منم از زمانی که یادم میاد گوشم عفونت و خارش داشته من کارهایی که الان گوشم بهتر شده ...

مرسی ازتوضبحات کاملت 

ببین بدکترگفتم من سابقه عفونت قارچی دارم ولی خوب قبلا حرم گوششم زیاذبودساکشن میکرد نزدیک ۷بارساکشن کردم تواین ۹سال ک دکترمیگفت اون جرم نیست همون قارچ هست چون دردداشتم وخارش فقطم کانازول میدادن والکل بوریکه 

یجورایی مزمن شده بودولی الان دوساله اصلا جرم ندارم خارش ودردداشتم ک دارومیریختم رفع میشدپرده گوشمم سالمه 

ولی ایندفعه حدودا ازیکماه پیش دردعحیب غریبی گرفته بالای گوشم نزدیک صورت سرم دردمیکنه پشت گردنم تاکنف خارش شدیدتوگوش 

ک باعث شده تهوع بگیرم 

ولی دوتادکتر رفتم فلوشیپ گوش رفتم و متخصص گوش میگن گوشت ازنظرظاهری هیچ مشکلی نداره مشکلت ازجای دیگه دست ولی من متوجه دردعمقی گوشم هستم یاخارشش دیوونه می‌کنه چون ترشح ندارم میگن نیست 

البته من به آب حساسم بااینکه پنبه وازلینی میزارم بازبعدحموم سشوارمیکشم 

نمیتونم تلفنی حرف بزنم بیچاره میشم ازاون صدا دردم ده برابر میشه بصداحساس شدم ولی نوارگوشی ک گرفتم گفت عصب گوشت ضعیف شده ولی من خوندم اینکه عصب گوششون ضعیفه دردندارند من شنواییم در ظاهر خوبه ولی تونوارم افت داشتم گویا 

بنظرت اگ رعایت کنم برمیگرده ؟

آخه دردش اصلاساکت نمیشه حتی یه لحظه ولم نمیکنه قابل تخملم نیست 

شمالم آرای ندادی؟

وخدایی که بشدت کافیست
مرسی ازتوضبحات کاملت  ببین بدکترگفتم من سابقه عفونت قارچی دارم ولی خوب قبلا حرم گوششم زیاذبودس ...

گلم احتمالا گوشت هست من ام ار آی ندادم ولی یه زمانی اونقدر دکتر متخصص میرفتم هیچ کدوم سر در نمی‌آوردند آخر سر یه دکتر عمومی گفت گوشت هست و پر شده ولی به خاطر پارگی نمیشه شستشو داد آخر سر هم با مترونیدازول اینا رفع کردم ولی خیلی خیلی سخت بود 

مرسی ازتوضبحات کاملت  ببین بدکترگفتم من سابقه عفونت قارچی دارم ولی خوب قبلا حرم گوششم زیاذبودس ...

من کلا نوار نشون نداده بود پارگیش رو همون دکتر عمومی الکل بطوریکه داد گفت سوراخ شده بریز تو گوشت اگه رفت گلوت بدون پاره شده منم وقتی ریختم از درد فریاد کشیدم فهمیدم پاره شده