2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 36442 بازدید | 123 پست
من کلا نوار نشون نداده بود پارگیش رو همون دکتر عمومی الکل بطوریکه داد گفت سوراخ شده بریز تو گوشت اگه ...

برای من پاره نیست گوشم مطمنم سه بارویزیت شدم 

همین یکماه 

یعدقطره میریزم مشکلی ندارم 

الان رفتم مغزاعصاب بمن میگه احتمال میگرن آخه میگرن مگه میشه فقط گوش باشه 

چون سابقه داریم بیشترگیردا دگفتم توبرام من آزمایش بنویس به بقیه کارنداشته باش برام mriبنویس من بدم ببینم چه دردیه

حالا چندتا مشکل دیگم خودم دیدم شبیه منه اونام بایدتحفیق کنم 

اردکتراابی گرم نمیشه والا 

فقط گفت التهاب عصب گوش بادردهمراه نیست

وخدایی که بشدت کافیست
برای من پاره نیست گوشم مطمنم سه بارویزیت شدم  همین یکماه  یعدقطره میریزم مشکلی ندارم&nbs ...

انشالله که مشکل جدی نیست گلم آره برای خواهر من عصب گوش هست اصلا درد نداره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مشکل جدی نیست گلم آره برای خواهر من عصب گوش هست اصلا درد نداره

خواهرتون کناراومده باهاش ؟؟دکترنگفت ک درمانی داره یانه 

چرااینجوذی شد

به صداحساسع یانه من بصداخیلی حساس شدم 

وخدایی که بشدت کافیست
خواهرتون کناراومده باهاش ؟؟دکترنگفت ک درمانی داره یانه  چرااینجوذی شد به صداحساسع یانه من بصد ...

شما بهتر شدين؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
شما بهتر شدين؟

نه والا ۳ماه دردشدیدشبانه روزی داشتم فقط درازمیکشیدم 

الان یکماه هست ک دوروزشدیده یروزکمتر یکم زیاده یکم کم میشه ولی همچنان هست هرچقدرم دکترمیرم میگن ازگوشت نیست درصورتی ک من می‌دونم هست چون باسرصدای خاصی دردم بدترمیشه

وخدایی که بشدت کافیست
نه والا ۳ماه دردشدیدشبانه روزی داشتم فقط درازمیکشیدم  الان یکماه هست ک دوروزشدیده یروزکمتر یکم ...

منم ٢ روزه درد گوش و سردرد دارم و خيلي وقته كه تو صداهاي بلند گوشم وز وز ميكنه و بعضي وقتا هم خارش دارم،فكر كنم گوشم عفونت كرده،رفتم نوار گوش هم دادم ميگن شنواييت مشكلي نداره ولي همچنان وز وز و درد و خارش رو دارم،خيلي اعصاب خرد كنه واقعا،يه خانمي اينجا ميگفت گوشش عفونت داشته و هرچي دكتر ميرفته ميگفتن جرم سازه و فقط شستوشو ميدادن  و بعد يه مدت عفونت به عصب گوشش آسيب وارد كرده بود،شما مراقب باش يه موقع عفونت نباشه،مشكلات بزرگتري ايجاد كنه

گلم احتمالا گوشت هست من ام ار آی ندادم ولی یه زمانی اونقدر دکتر متخصص میرفتم هیچ کدوم سر در نمی‌آورد ...

سرابی جان خوبی عزیزم ببخشید من یسوال دیگه دارم ازت شما بخاطر عفونت قارچی مکررپرده ی گوشت پاره شده درسته ؟؟اونوقت درداتون چجوری بود اصلا در داشتی یافقط خارش؟اینکه‌گفتیدپزشک عمومی گفته گوشت پرشده ولی چون پرده ت پاره ست نمیشه شستشو داد یعنی باچشم که میدبدتومجرای گوشت ترشح داشتی ؟؟مترونیدازول رو چه مدت مصرف کردی؟

,من پرده ی گوشم سالمه 

تونوارهم عفونت ندارم 

همینطوری هم عفونت ندارم ولی ۹سال سابقه عفونت قارچی داشتم 

مشکلم اینه دردشدیددارم وخارش ممنون میشم جواب سوالمویدی 

هرچقدربدکترمیگم شماانتی بیوتیک بنویس حالا یدوره میگه نه گوشت عفونت ندارع 

گوش شما به آب وصدا حساس نیس؟

وخدایی که بشدت کافیست
منم ٢ روزه درد گوش و سردرد دارم و خيلي وقته كه تو صداهاي بلند گوشم وز وز ميكنه و بعضي وقتا هم خ ...

عزیزم من باندازه ب موهای سرم تواین چندماه دکتررفتم موندم چکنم 

من مشکل اولیه م اینکه دردشدیددارم 

سابقه عفونت قارچی دارم 

شنوایی سنجی رفتم همین گوشم افت شنوایی توفرکانس بالا دارم 

من اولش بخاطره عفونت قارچی گوشم به آب حساس شددردمیگرفت گذرا ۹یارساکشن کردم بعدکمکم به سرصذاهم حساس شدم 

مخصوصا موقعی ک باتلفن حرف میزدم 

الان خارشش خیلی رومخ نیست ولی دردش ناتوانم کرده نوارگوشمم نرماله گوشم دکتردیدمیگ عفونی نیست هرچی میگم حالا شما چون من سابقه دارم عفونت قارچی رو محض احتیاط به دوره آنتی بیوتیک. بده نمی‌ده اصلا 

شماهندزفری می‌زدی ؟من خیلی تلفنی حرف میزدم خیلی زیاد دقیقا گوش همین ورم مشکل پیدا کرده 

دکترنگفت بهتون علتش چیه ؟

اتفاقا همون وسط گوش دردارمایش دادم esrخونم هم بالارفته بود ولی بازم اهمیت ندادن 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم من باندازه ب موهای سرم تواین چندماه دکتررفتم موندم چکنم  من مشکل اولیه م اینکه دردشدیددا ...

به من که گفتن علتش همون عفونت هست و دستکاری کردن 

سعی کن از هندزفری استفاده نکنی

والله من خودم الان گوش سمت چپ شنواییش خیلی زیاد افت کرده. 

سعی کن آنتی بیوتیک مصرف کنی. اصلا نذار تو حموم آب وارد گوشت بشه . قبل از حمام پنبه رو به وازلین آغشته کن و تو گوشت بذار. خیلی زیاد سخته و اینکه تا عفونت برطرف نشه درد داره.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم من باندازه ب موهای سرم تواین چندماه دکتررفتم موندم چکنم  من مشکل اولیه م اینکه دردشدیددا ...

والله درد گوش من آخر سر با یه دکتر عمومی که بهم آنتی بیوتیک داد دردش برطرف شد.

والله درد گوش من آخر سر با یه دکتر عمومی که بهم آنتی بیوتیک داد دردش برطرف شد.

سرابی جون من درظاهراصلا ترشح هیچی ندارم گوشم داخلش تمیزه نوارمم نرماله برای همین بمن آنتی بیوتیک نمیدن

هندزفری ک اصلا نمیتونم بزارم اصلا مشکلم تلفن بودم کلا گذاشتم کنار فقط توفرکانس بالا افت شنوایی دارم 

من هم مشکل سرصدا دارم دردم میاد هم اینکه حس میکنم بچیز ببشتراراونه بهرحال سابقه ی عفونت قارچی داشتم 

جالبه ک من همش پنبه میزارم نمیزارم اب بره 

همون موقع هم ساکشن میکردم یادمه فقط یدکتر تشخیص عفونت قارچی داده بود بقیه میگفتن این جرم گوش هست ک تویعضبا زیادتره 

وخدایی که بشدت کافیست

قبلا از هندزفري زياد استفاده ميكردم و تو ماشينم اهنگ با صداي بلند گوش ميدادم و فكر كنم اين صداي وز وز بخاطر همون رعايت نكردن هاي اون دوره هست،واسه من گفت پرده گوشات سالمه و مشكلي نداره،فقط جرم گرفته بود كه ساكشن كرد و گفت صداي وز وز شايد بخاطر مشكل عصب گوشت باشه و يه سري آزمايش گوش مثل نوارگوش و تست شنوايي نوشت كه انجام دادم و اونجا كه تست دادم گفتن شنواييت نرماله و مشكل خاصي نداري ولي همچنان وز وز و بعضي وقتا درد دارم و حس ميكنم انگار يه مايعي تو گوشمه،حالا امروز ميخوام دوباره برم دكتر ببينم چي ميگه🤦‍♀️

سلام مادر من هم تو بچگی پرده گوشش اسیب دیده بود و هر چند وقت یبار درد میکرد خیلی اذیت میشد یکی از اشناهامون دکتر عباس نوروزی رو معرفی کردن واقعاکارشون عالیه متخصص گوش و حلق و بینی هستن ما که خیلی راضی بودیم ازشون