2777
2789
عنوان

فولیکول

106 بازدید | 15 پست

سلام من تویک ماه ب فاصله ۱۹روز دوباره پریودشدم رفتم دکتر سونو و از نوشت خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم.روزی ک سونو رفتم خیلی اتفاقی روز ۱۳پریودم بود و من از سرکنجکاوی از مسئول سونو پرسیدم فولیکولم چنده گفت ۸.ب دکترم گفتم گفت بهش فکرنکن و فولیک اسید داد.الان سوالم اینه ممکنه چون اون ماه دولار پریود شدم فولیکولم کوچیک بوده باشه یااینکه کلا فولیکولم کوچیکه و باید دکترم رو عوض کنم

فولیکولت‌کوچیکه چه ربطی داره ک دکترتو عوض‌کنی

بجاش باید داروی محرک فولیکول مثل لتروزول و کلومیفن مصرف‌کنی ک سایز فولی بره بالا

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فولیک اسید برای چی هست؟ 

معمولا سه ماه قبل از بارداری مصرف میشه برای کاهش هنجاری جنین‌و نقص لوله های عصبی

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
فولیکولت‌کوچیکه چه ربطی داره ک دکترتو عوض‌کنی بجاش باید داروی محرک فولیکول مثل لتروزول و کلومیفن مص ...

خب اخه دکترم گفت بهش فکرنکن و استرس نداشته باش.میگم ممکنه چون تواون ماه دوبار پریودشدم فولیکولم کوچیک بوده باشه

معمولا سه ماه قبل از بارداری مصرف میشه برای کاهش هنجاری جنین‌و نقص لوله های عصبی

اهان

بعد هرکی بخواد اقدام کنه قبلش بره دکتر، دکتر خودش میدونه سونو انجام بده برای همین فولیک اینا؟ بعد قرص فقط همینه؟ 

خب اخه دکترم گفت بهش فکرنکن و استرس نداشته باش.میگم ممکنه چون تواون ماه دوبار پریودشدم فولیکولم کوچی ...

معمولا چند ماه بهت فرصت میده ک‌خودت باردار بشی اگر نشدی بعد بهت دارو محرک میده

اگر تنبلی‌تخمدان نداشتی مطمئن باش ک سایز فولیکولت خودش بالا میره 

اگر تنبلی داشتی صبر بدون دارو بی فایده بود ولی حالا ک‌تنبلی‌نداری باید صبر کنی بدون دارو باردار بشی استرس خودش نمیزاره تخمک آزاد بشه

اهان بعد هرکی بخواد اقدام کنه قبلش بره دکتر، دکتر خودش میدونه سونو انجام بده برای همین فولیک اینا؟ ...

اره عزیزم میشه خودت از داروخانه چند بسته فولیک اسید بخری مصرف کنی، روز ۱۳ پریودتم بری سونوی فولیکول انجام بدی ک ببینم فولی خوب داری یا نه. بهترین سایز ۱۵ تا ۲۴ هستش برای بارداری

اره عزیزم میشه خودت از داروخانه چند بسته فولیک اسید بخری مصرف کنی، روز ۱۳ پریودتم بری سونوی فولیکول ...

من فعلا مشکل پرولاکتین دارم تحت درمانم منتظرم خوب بشم بعد برم دکتر زنان برای بقیه مراحل هوووف

من فعلا مشکل پرولاکتین دارم تحت درمانم منتظرم خوب بشم بعد برم دکتر زنان برای بقیه مراحل هوووف

منم سر باداری اولم‌ مشکل پرولاکتین داشتم یک دوره دارو خوردم باردار شم. چ قرصی بهت داده؟ گفتی هفته ای یدونه بخور؟

منم سر باداری اولم‌ مشکل پرولاکتین داشتم یک دوره دارو خوردم باردار شم. چ قرصی بهت داده؟ گفتی هفته ای ...

الان من دارم میخورم که بالا نره چون سری اول خیلی بالا بود اول داستینکس میخوردم الان گابرگولین

الان من دارم میخورم که بالا نره چون سری اول خیلی بالا بود اول داستینکس میخوردم الان گابرگولین

منم هفته ای‌ یدونه خوردم توکلت بخدا

امیدوارم انشالله چون واقعا حس افسردگی دارم همش قرص خوردن رو اعصابمه اصن این وضعیتو دوست ندارم

چندماهه اقدامی دوست عزیز