2777
2789
عنوان

مهمه یه نفر ادمو بخاد یا نه

85 بازدید | 13 پست

حس میکنم هیچکی منو نمیخاد

خواستگارامو پسرایی که میشناسم همه بدردنخورن 

خواهرم درکم نمیکنه همش از من انتظار داره

بابام کتکم میزنه

همه به اسم اینکه معلمی دنبال پول گرفتن ازمن یا مقایسه خودشون باهام

تاپیک قبلم گفتم چقد فامیلا ودخترا ودوستام شوهرین 

همش دنبال بهونه این ازم ایراد بگیرن

خسته شدم ارامش میخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولاتو خرج خودت کن و همیشه بگو ندارم پس انداز کن ندی بهشونا مهم نیست کسی بخوادت برد ایندت طلاش کن کو ...

مسئله اینه پولدار ومستقل هم نیستم 

مجبورم باهاشون زندگی کنم 

پس چرا بعضیا شانس دارنو یه نفر همه جوره هواشونو داره؟

پولاتو خرج خودت کن و همیشه بگو ندارم پس انداز کن ندی بهشونا مهم نیست کسی بخوادت برد ایندت طلاش کن کو ...

والا بخدا خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند ادم تا خودش هس چرا بقبه

مسئله اینه پولدار ومستقل هم نیستم مجبورم باهاشون زندگی کنم پس چرا بعضیا شانس دارنو یه نفر همه جوره ه ...

انرژی منفی نداده بد تر میشه زندگی کن در روی یه پاشنه نمیچرخه درست میشه حتما به خودت برس پولتو بزار برای هیکل و قیافت من دوستم دقیقا خانواده سم داشت سی سالش بود با پس اندازش رفت مهندسی صورت و کلاژن سازی و ابروهاشو درست کرد بینیشو عمل کرده با یه مرد مهندس توی سوپر مارکت میبینتش خوشش میاد یهو از فرش رسید به ارش همسرشم خونه تو سعادت اباد تهران زده به نامش 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

انرژی منفی نداده بد تر میشه زندگی کن در روی یه پاشنه نمیچرخه درست میشه حتما به خودت برس پولتو بزار ب ...

خب ببین اینم یکی خواستش،کجا مهم نیست؟

شانسه دیگه 

من دوس ندارم ازدواج کن