من سال سوممه کنکورمه ی مشاور گرفتم ماهی 1700 میگیره خانوادم میگن زیاده الان یک ماه باهاش مشاوره داشتم تموم شد
خدماتش هم ایناس
گزارش و تماس نامحدود، برنامه ریزیش هم خوبه
روتین و اینام میزاره
آزمون هم میگیره تست هم در کنار کتاب تست میفرسته من قبلا مشاور 1 تومنی داشتم نحوه برنامه ریزیش اوکی نبود این بهتره بنظرتون چ کنم شما مشاور خوب سراغ ندارین
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چ خبرشه اخه مگ چی کار میکنن این لامصبا 😐مال منم 2 میگرفت گفتم نمیتونم بدم 1700 کرد این قیمت فقط وق ...
بعد من ازش پرسیدم این برا هرماه دیگه؟
گفت بله گلم
دلم میخواس پا..کنم🤣💔
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
بهترین قیمت رو گفته بنده خداآزمون و تماس نامحدود.دو سال پیش با یه موسسه یه دکتری بودم ۱/۲۰۰ مشاوره م ...
اره واقعا مشاورش عالیه
مشاور دارم است می فرسته تماس دو روز در هفته برنامه ریزیژش نمیدونم خوبه یا بده نمونه می فرستم ببین گزارشم هر روز چک می کنه ماهی ۸۰۰می گیره
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
ببین دستشم ماچ کنمشاور کنکور انسانی پرسیدم گفت ۴ و نیم هرماه
من ۸۰۰گرفتم فارغ التحصیل فرهنگیان هی تو رشته مشاوره الان ۳۰سالش هس
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس