2777
2789
عنوان

بی بی چک

283 بازدید | 35 پست

سلام دوستان دیروز تایپیک زده بودم که ۶۰ روزه پریود نشدم و یه خورده هم کم اشتها شدم امروز به حرف شما دوستان گوش دادم و بز بی چک رو امتحان کردم مثبت بود یعنی میشه خدایا؟یعنی باردارم به نظرتون وای از خوشحالی گریه کردم بچه هاممکنه بی بی چک اشتباه کرده باشه؟واقعا نمی تونم خوشحالیم رو پنهان کنم امروز از همه ی روزهای دیگه مهربون تر بودم وای خدایا میشه من مادر بشم؟خدایا من این حس رو با هیچ حس دیگه ای توی دنیا عوض نمیکنم خدایا خواهشا ناامیدم نکن ،شوهرمم از سر کار آوردمش خونه امروز نرفتم سر کار آخه همش میگفت چرا بیام وقتی بهش گفتم اونم خیلی خوشحال شد و بغلم کرد دخترها خواهشا دعا کنین که باردار باشم 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو چجوری ۶۰ روزه پری نشدی و بی بی نزدی🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐مبارکت باشه عزیزم انشالله که بارداری

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من فقط سه ماهه که پیشگیری نکردم ولی همش استرس اینکه فیبرم دارم و نمی تونم باردار شم رو داشتم واسه همین میگفتم شاید باردار نشم حالا هم بی بی چک امتحان کردم مثبت بود یکی دو بار قبلم امتحان کردم منفی بود ولی این بار مثبت حالا نمیدونم آیا ممکنه ؟یعنی میترسم برم آزمایش بدم میترسم بگن حامله نیستی

عزیزم مبارکه خیالت راحت وقتی مثبته یعنی هستی اون وقتی ۶۰رچز پریود نشدی منم دعا کن که این ماه نی نی د ...

آخه همش ترس اینو داشتم که به خاطر فیبرم پریودم عقب افتاده

منم این حسوتجربه کردم بعدهشت سال والان دخترم بغلم خوابیده ایشالا قسمت شماوهمه ی منتظرا باشه این حال ...

انشالله آخه  میترسم آزمایش بدم و بگن حامله نیستی😔

بعد ۶۰ روز تازه بی بی زدی؟یعنی الان تو ۳ ماهی و نفهمیدی؟

آخه یکی دوبار بعد از نزدیکی بی بی چک زدم ولی منفی بودن بعدش یه دفعه پریود نشدم منم چون فیبرم داشتم گفتم حتما به خاطر اونه و باردار نیستم در ضمن من چرا حالت استفراغ ندارم یا اگه دارمم خیلی کم ولی اشتهام خیلی کم شده