2777
2789

سلام دوستان دختر سه سالم دوازده اردیبهشت سه ساله میشه کج راه میره روی انگشت راه میره الان فهمیدم موقع تولد اکسیژن به مغزش نرسیده انگشتای دستش هم یه کمی مشکل داره کسی هست کمکم کنه خیلی نگرانم خواهش میکنم اگر کسی تجربه شو داره توی فامیل یا دوستان بهم بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا بیایید نظر بدید آیا با ماساژ خوب میشه

دکتر برا پسر من گف کف پاشو ماساژ بده اون موقع 10 ماهش بود الان 12 ماهشه کف پاشو میزاره زمین 2 ثانیه میشه دوباره میره روی نوک پا 

بچه شمام اینجوریه؟یا کلا رو نوک پاست؟

تو فامیل ما یه دختر بچه بود تا سن سه و نیم سالگیش رو زانو هاش راه میرف   پاش مشکل داشت رو پاش نمیتونست راه بره  پاش باز نمیشد کامل  دکتر گفته بود رگ پاش کوتاهه    درمان کردن درست شد  الان قشنگ راه میره و میدوه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سزارین کردم همون زمان یه روز قسمت مراقبت‌های ویژه بود مادرم گفت وقتی از اتاق عمل بردنش قسمت مراقبت‌ها صورت و لبهاش کبود بوده الان هم دکتر بهم گفت موقع تولد اکسیژن به مغزش نرسیده

سزارین کردم همون زمان یه روز قسمت مراقبت‌های ویژه بود مادرم گفت وقتی از اتاق عمل بردنش قسمت مراقبت‌ه ...

خب من طبیعی بودم برای پسرم این حرفو نزدن ولی رو نوک پاش وایمیسه و راه میره