2777
2789
عنوان

میشه بیاین فحشم بدین 😢😢

2898 بازدید | 140 پست

بچه ها خیلی درموندم فقط تنها راهم شما هستین شوهرم بهم خیانت چتی کرده بود من عاشق زندگیمو شوهرمم عاشق بوی تنش عاشق نفساش اینقد عاشقش بودم که شبا تک تک نفساشو میشردمو خداروشکر میکردم بابتش 😢😭حالا یازده روزه قهر کردم چون فحشم داد گفت تو گ ه میخوری گوشی منو میگردی منم به نیت طلاق اومدم اما الان دارم برای یه لحظه بغل کردنش برای نوازشاش جون میدم 😭😭امشب بهش پیام دادم در کمال ناباوری بهم گفت کلید خونرو عوض کردم پول پیشم از صاحب خونه گرفتم ازت متنفرم میخوام هرچه سریع تر طلاقت بدم بیا اساساتم ببر چندتا هم فحشم داد😢

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

دارم سکته میکنم فکر نمیکردم اینکارو کنه قلبم تو دهنمه منه احمق باتمام کارایی که کرده مثل چی دوسش دارم دارم له له میزنم ببینمش بعلم کنه😢😭بچه ها من چه خاکی تو سرم کنم اولین بارشم نیست خیانت چتی میکنه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همچین مردی اگر ادامه بدی یعنی تن به حقارت دادی. اگر قبول میکنه برید پیش مشاور. اون شاید بتونه کمکتون کنه. عشق ۱ طرفه راه به جایی نداره

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

ای وایی 

این از اون تاپیکاست که با تمام وجودم دعا میکنم کاش دروغ باشه😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

واسه خودت ارزش قائل شو با شرایط کنار بیا و مثل دندون کرم خورده بندازش بیرون

الان بزور اشتی گنی ۱ ماه دیگه جدا میشه ازت..خودتو تحقیر نکن

برو پیش روانشناس راحتر جدا بشی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

چن وقته ازدواج کردین؟ 

خیانتش تا چه حد بوده؟ 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...