2777
2789
سامی چرا زندان بود؟ دوست سامی،باربد چرا بازداشتگاه بود؟ مامان سامی چرا این همه سال نگفته بود که سا ...

سامی فک کنم داشت میرف پیش تجنگی زد به یه نفر تصادف کرد.دوست سامی بحاطر اینکه ارمان رو کشت.اونشم نمیدونم😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامی فک کنم داشت میرف پیش تجنگی زد به یه نفر تصادف کرد.دوست سامی بحاطر اینکه ارمان رو کشت.اونشم نمید ...

آره زد به یه نفر .ولی کلا سمبل کاری کردن

اون نامه هه دست سامی توی زندان چی بود؟

حداقل باید یه کم صحنه ها رو بازترش میکردن

خدا خیرت بده تاپیک زدی‌..منم دیدم‌هنگ‌کردم کلا انگار ربع ساعت بود شاخ در اوردم‌تموم شد همونو میچسبوندن ب قسمت قبل یهو تمومش میکردن...یکی اون‌نامهی اخر ک مبهم بود ولی هرچی بود سامیو یاد اون روزای خوشی اول فیلم انداخت ب نظرم از طرف دوستش باربد بود...بقیه گروه الکی سر ب نیست شدن اون دوتا بچه ک با اون دختر پسر نما کی بودن‌من نفهمیدم؟نثار فرار کرد رفت شهرشون گمونم یا سامی ب اونی ک زد نثار بود؟اصلا سامی چرا رفت زندان...تجنگی چرا مرد خخخ