2777
2789
عنوان

خانوما پریودم عقب افتاده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 60 پست
من باقرص ضد بارداری که مصرف میکردم باردار شدم و خودم شرایط جسمی خیلی بد بود اسم شدید بارداری و ...بچ ...

اخی عزیزم😊 من بارداریم خداروشکر عالی بود نه تهوع نه درد نه حال بد نه اضافه وزن زیاد نه ورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم میکشه، ولی نی نی نیست چون منم جلوگیری طبیعی دارم،۸ روز عقب افتاد بی بی منفی بود،تازه من ی ...

عزیزم از شیر گرفتن پسرت راحت بود؟ من میترسم نتونم اخه خیلی وابستس با سینه میخابه 

دقیقا جمعه شرایط تورو داشتم پسرم نه ماهه عقب اندختم بی بیم بعد چنذ ساعت مثبت شد داستم دیوونه میشدم ...

من سر اولی یه بیبی چک زدم مثبت شد باور نکردم یکی دیگه زدم باز مثبت شد😂😂  ادم یه حالتیه هم دوس داره مثبت شه هم نهه😂😂 زدم منفی بود دپرس شدم

عزیزم از شیر گرفتن پسرت راحت بود؟ من میترسم نتونم اخه خیلی وابستس با سینه میخابه 

آره من سر هر دوتاشون از ۱۹ ماهگی تو روز بهشون فقط سه بار دادم، عوضش خیلی تشنه میشن،آب و دوغ و بستنی و اگر خورد بچه تون شیر گاو بهش زباد بدین.

البته بستنی رو با مراعات بدید،

بعد وسط ۱۹ ماهگی فقط ۱ بار دادم، تا اخر ۱۹ ماهگی و شروع ۲۰ ماهگی ففط شبها دادم ک اونم شب بیدار میشد ۴ یا۵ بار،هفته اول دادم،هفته دوم ۳ بار دادم و اگر بیشتر بیدار میشد آب میدادم، تا آخر ۲۰ ماهگی کم کم کردم ۲ و ۱ بار،و از ۲۰ ماهگیشون ندادم.

خداروشکر هر دو عالی بودن و خیلی راحت و بی اذیت از شیر گرفتم

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
دقیقا جمعه شرایط تورو داشتم پسرم نه ماهه عقب اندختم بی بیم بعد چنذ ساعت مثبت شد داستم دیوونه میشدم ...

بعد چند ساعت منظورت اینه زدی موند بعد چندساعت دیدی مثبت شده؟؟؟!!

من سر اولی یه بیبی چک زدم مثبت شد باور نکردم یکی دیگه زدم باز مثبت شد😂😂  ادم یه حالتیه هم دوس ...

واااای نه من مث دیوونهرها شدم یه بسته زعفرون دم کردم با عسل خوردم

تا صب خابم نبرد صبم رفتم ازمایش تا خیالم چم شد

آره من سر هر دوتاشون از ۱۹ ماهگی تو روز بهشون فقط سه بار دادم، عوضش خیلی تشنه میشن،آب و دوغ و بستنی ...

اب با چی میدادی شبا؟ من چند بار با شیشه شیر خشک دادم شبا ببینم میخابه تا سینه نخورد نخابید هرکاری کردم☹️

اره بعد نه ساعت دیدم مثبت شد اخه سر پسرمم بعد چند ساعت بی بیم مثبت شد و باردار بودم یهنی هالهرانداخ ...

فک کنم روش نوشته تا نیم ساعت یا یه ساعت بعد جوابش درست نیس . منکه همون لحظه منفی میشه میندازم میره

اب با چی میدادی شبا؟ من چند بار با شیشه شیر خشک دادم شبا ببینم میخابه تا سینه نخورد نخابید هرکاری کر ...

من با فنجون یا استکان

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
واااای نه من مث دیوونهرها شدم یه بسته زعفرون دم کردم با عسل خوردم تا صب خابم نبرد صبم رفتم ازمایش ت ...

من پسرم کولیکی بود خیلی اذیت شدیم ، ولی باز دلم نمیاد اگه حامله بشم دوسش دارم 😊