2777
2789
عنوان

چاقی شکمی وبازو

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست
من تو خونه 22 کیلو کم کردم بدون باشگاه تازه دخترمم ده ماهه بود و شیرم میدم....فقط با کالری شماری و ب ...

منم با برنامه مانکن تو ۱۸ روز ۴ کیلو کم کردم عالیه این برنامه البته دختر یکساله دارم و شکم و پهلو زیاد داشتم الان کامل جمع شده 

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین 
نگووو  ای خدااا

ن بابا مونده ب تغذیه و فعالیت ادم من 18 سالگی سزارین شدم وزن قبل حاملگیم 68 بود اخر حاملگی شدم 85 تو ماه های ششم هفتم شیردهی کلا شکم و بدنم اب شدن و خوشگل اما بعد دوران شیردهی چون فعالیتم کمه و بیشتر هم غذا میخوردم معدم بزرگ شده الان تو یکی دو ماه 5 کیلو کم کردم شکمم یکم جم و جور شد ایشالا 10 هم کم کنم خیلی خوب میشه شاید مثل روز اول نشه اما باز از الان بهتر میشه 

به نظرم همه چی به شکم ادم مربوطه که چی بخوره و نخوره

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با برنامه مانکن تو ۱۸ روز ۴ کیلو کم کردم عالیه این برنامه البته دختر یکساله دارم و شکم و پهلو زی ...

روزانه مصرف کالریت چنده 

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤

راستی من دوهفته س ک ازناحیهددنبالچع ضربه خوردم واسع همین میگم نمیتونم باشگاه برم دراز نشستم نمیتونم برم توخونه واسه همین درد بدبختی دارم بخدا ازاین ورم دوماه دیگه عروسی دخترعمومه عیچ لباسی ندارم بخاطر شکمم هیچی بهم نمیاد😢

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...
من تو خونه 22 کیلو کم کردم بدون باشگاه تازه دخترمم ده ماهه بود و شیرم میدم....فقط با کالری شماری و ب ...

چه عالی اگه میشه وزن اولیه و اندازه کالری روزانه تو میگی و اینکه کالری سوزی چی داشتی؟

من 80 کیلوام مانکن 2100 به من کالر مصرفی داد یعنی از این مقدار به جز کالری سوزیم باید 1000 تا هم کمتر بخورم تا 1 کیلو در هفته لاغری داشته باشم؟

روزانه مصرف کالریت چنده 

۷۵۰ نهایت ۹۰۰ بیشتر مصرف نمیکنم البته تا۱۸۰۰جا دارم ....فقط صبح ها بعد از خواب با معده خالی یک روز در میون آب کرفس و سیب میخورم.

۷۵۰ نهایت ۹۰۰ بیشتر مصرف نمیکنم البته تا۱۸۰۰جا دارم ....فقط صبح ها بعد از خواب با معده خالی یک روز د ...

اهان کالری سوزی چی داشتی منظورم ورزش و فعالیت بعد 1800 کالری مجاز روزانته دیگه یا لاغریت

من که هرچقدر سعی میکنم کمتر بخورم اما باز میشه 1300 1400

اهان کالری سوزی چی داشتی منظورم ورزش و فعالیت بعد 1800 کالری مجاز روزانته دیگه یا لاغریت

۱۸۰۰کالری روزانه عزیزم،،،،روزی فقط ۲۰ دیقه پیاده روی بیشتر نمیتونم یا اگه وقت نشه شبی ۱۵ دقیقه رقص تو.خونه،،،،البته شکر و قند و شیرینی حذف کردم اگر خیلی مایل بودم یک تکه شکلات تلخ مصرف میکنم

۱۸۰۰کالری روزانه عزیزم،،،،روزی فقط ۲۰ دیقه پیاده روی بیشتر نمیتونم یا اگه وقت نشه شبی ۱۵ دقیقه رقص ت ...

اهان ممنون عزیزم من چند روز کالری شماری میکنم اما هر سعی میکنم اما از 1200 پایین تر نتونستم اما من 3 ساعت قالیبافی دارم که تو مانکن برا هر ساعتش فک کنم 270 زده 

ایشالا همه باهم به وزن دلخواهمون برسیم 🌺

اهان ممنون عزیزم من چند روز کالری شماری میکنم اما هر سعی میکنم اما از 1200 پایین تر نتونستم اما من 3 ...

انشاالله عزیزم ما میتونیم موفق باشی دوست مانکنی من .

خوشبحالتون من خیلی ارادم ضعیفه واسه لاغری هی اراده میکنم هی منصرف میشم

فقط به این فکر کن لباسی کی میپوشی با بدنت زیبایش چند برابر میشه تو هم خوشگلتر و بیشتر از پیش عزیز همسری😉