2777
2789
من ماه قبل سزارین شدم تا الان خونریزیم کم بود 

از دو روز پیش کم کم داره زیاد و شدید میشه 

امروز غیر از خونریزی لخته های گنده گنده هم دارم اندازه کف دست 

کسی اینجوری بود؟ دلیلش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خونریز نسبتاً طولانی داشتم. دقیقاً زمانی که لکه بینیم داشت رفته رفته کم میشد یه خونریزی یهویی داشتم و بعدش دیگه تموم شد. و تا ۱۷ ماه بعد پریود نشدم اصلاً.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بله من این طور شدم چون رحم زخمه عادیه.البته اگه زود قطع بشه باز زنگ بزن از دکترت بپرس.

دکترم گفت امروز نیستم فردا بیا مطب 

خیلی نگرانم آخه بعضی ها میگن ممکنه تیکه هایی از جفت مونده باشه باید کورتاژ کنن

منم خونریز نسبتاً طولانی داشتم. دقیقاً زمانی که لکه بینیم داشت رفته رفته کم میشد یه خونریزی یهویی دا ...

من 17 روزه زایمان کردم ، نزدیک یک هفته خونریزی داشتم بعد شد لک بینی الان دوباره چند روزه خونریزی دارم یعنی تا 40 روز همینجوریه ؟

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
من 17 روزه زایمان کردم ، نزدیک یک هفته خونریزی داشتم بعد شد لک بینی الان دوباره چند روزه خونریزی دار ...

نمیدونم خیلی ها زودتر پاک شدن. ولی خب من نزدیک پنجاه و چند روز خونریزی و لکه بینی داشتم تا قطع شد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دکترم گفت امروز نیستم فردا بیا مطب  خیلی نگرانم آخه بعضی ها میگن ممکنه تیکه هایی از جفت مونده ...

ن طبیعی ک نیستی،تو سز کامل همه چیو در میارن،،واینکه بعد عمل ماما میاد و روی شکم رو ما ساژ می ده ک لخته ها خارج بشن..اگه ماساژ نده این لخته ها بعدً تخلیه میشه.اگه زود قطع بشه نگرانی نداره.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

نگران نبااش منم سرپسر دومم تا چندماه همین وضعم بود دو سه روز خونریزی خیلی شدید دوسه روز کم میشد.چندبار رفتم دکتر.

آخرش داروی هورمونی داد خوب شدم

عزیزم مهاااله چیزی از جفت مونده باشه..بعد سزارین انقدر شکمتو فشار میدن تا همه خون ها خارج بشه بعد مرخصت میکنن

دلدرد و کمردرد ندارم فقط خون و لخته

عزیزم منم دقیقا پارسال که زایمان کردم اینجوری شدم یعنی یک ماه بعد از زایمان یه پریود شدید شدم که لخته همراه خونریزی زیاد داشتم بعد سه روز که اینجوری بودم دکترم کپسول ترنسید هر 6ساعت تجویز کرد با یه شیاف دیکنوفناک 100که همون شب استفاده کردم تا صبح دیگه خونریزیم یک پنجم شد بعدشم رفتم سونو که هیچ مشکلی نداشتم فقط دکترم گفت هورمونات بهم ریخته تا چند ماهم موقع پریودام قرص ترنسید می‌خوردم