یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم خونریز نسبتاً طولانی داشتم. دقیقاً زمانی که لکه بینیم داشت رفته رفته کم میشد یه خونریزی یهویی داشتم و بعدش دیگه تموم شد. و تا ۱۷ ماه بعد پریود نشدم اصلاً.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دکترم گفت امروز نیستم فردا بیا مطب خیلی نگرانم آخه بعضی ها میگن ممکنه تیکه هایی از جفت مونده ...
ن طبیعی ک نیستی،تو سز کامل همه چیو در میارن،،واینکه بعد عمل ماما میاد و روی شکم رو ما ساژ می ده ک لخته ها خارج بشن..اگه ماساژ نده این لخته ها بعدً تخلیه میشه.اگه زود قطع بشه نگرانی نداره.
چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
عزیزم منم دقیقا پارسال که زایمان کردم اینجوری شدم یعنی یک ماه بعد از زایمان یه پریود شدید شدم که لخته همراه خونریزی زیاد داشتم بعد سه روز که اینجوری بودم دکترم کپسول ترنسید هر 6ساعت تجویز کرد با یه شیاف دیکنوفناک 100که همون شب استفاده کردم تا صبح دیگه خونریزیم یک پنجم شد بعدشم رفتم سونو که هیچ مشکلی نداشتم فقط دکترم گفت هورمونات بهم ریخته تا چند ماهم موقع پریودام قرص ترنسید میخوردم