2777
2789

خوشگله عزیزم ب خوشی میشه یه سوال تو تاپیکت بپرسم؟

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم

من یع چن ماه دیگ میخام عروسی کنم شوهرم برام پلاک و زنجیر با گوشواره و یه انگشتر خریده قراره برام یه تک پوش و یه انگشتر دیگ هم بخره میخواستم بگم بنظرتون دیگ سرویس نخرم

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم
من یع چن ماه دیگ میخام عروسی کنم شوهرم برام پلاک و زنجیر با گوشواره و یه انگشتر خریده قراره برام یه ...

پولش رو داره بخره سرمایه است دیگه اگه نداره که نه نخر یا نقره بخر اگه سفید دوس داری. من 6تا النگو یه جفت گشواره یه زنجیر و پلاک حلقه پیش حلقه انگشتر طلایه سفید نگین دار ..یه سرویس هم امروز خریدم یه انگشتر نقره هم دارم  

پولش رو داره بخره سرمایه است دیگه اگه نداره که نه نخر یا نقره بخر اگه سفید دوس داری. من 6تا النگو یه ...

عزیزم متأسفانه پولش رو نداره دوس ندارم بذارمش تو فشار

عزیزم متأسفانه پولش رو نداره دوس ندارم بذارمش تو فشار

پس نقره بخر وسلام ...عیب نداره گلم من تو ارزونی خریدم به جز سرویس امروزم ..خوب الان گرونه دیگه حق داره

پس نقره بخر وسلام ...عیب نداره گلم من تو ارزونی خریدم به جز سرویس امروزم ..خوب الان گرونه دیگه حق دا ...

ممنون از نظرت گلم