2777
2789
اره نو خریدمش امروز خریدم گرمش یادم نیست فاکتورم دم دستم نیست تو جامم خوابیدم 

فردا وقت کردی بذار

منم میخوام بخرم ولی فعلا زیاد پول ندارم

میخوام ببینم با 8 تومن چند گرم میشه خرید😄😄

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تاپیک زده که نظر واقعی بدیم دیگه  بهرحال ما بهش بگیم بهتر از اینه که مثلا ی خانم ۲۰ ساله با ...

به نظر من اصلا برا سن بالاها نیس

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
فردا وقت کردی بذار منم میخوام بخرم ولی فعلا زیاد پول ندارم میخوام ببینم با 8 تومن چند گرم میشه خری ...

اهان باشه حتما نمیخوام الان سر و صدا کنم اونوقت بی نی نی سایت میشم 😂😂

بهش نمیخوره هشت میلیون باشه. الان بیست میلیون هم سرویس بادوام وخوب به سختی پیدامیشه

نه بابا هشت تومن دادیم ولی خیلی سبکه توشم خالیه خوب دروغ نمیگم که مثل سبد میمونه 

نه بابا خیلی سبکه توشم خالیه مثل سبد میمونه 

واس منم اینجوریه اتفاقا چشم همه هم درمیاد فکر میکنن چقد گرون خریدی

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍