2777
2789
عنوان

قرص فلوكستين

174 بازدید | 11 پست

سلام كسى از قرص فلوكستين استفاده كرده براى سندروم قاعدگى 

و ايا حالتون خوب شده؟

و عوارض اين قرص رو شما چى بود

من ١٩ سالمه و دكتر سى عدد قرص فلوكستين تجويز كرده براى حالت عصبى دوران قاعدگى 

اما عوارضش ك داخل گوگل خوندم خيلى ترسيدم 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

وقتی دکتر داده نگرانیت برای چیه. برای هر چیزیم تو گوگل سرچ نکنید خیلی چیزای بیخودی ربط داده ب هم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دکتر داده نگرانیت برای چیه. برای هر چیزیم تو گوگل سرچ نکنید خیلی چیزای بیخودی ربط داده ب هم

اخه زيرش تو بخش نظرات 

يه عده خيلى بد گفته بودن 

مثلا گفتن ك حس خودكشى و... به ادم دست ميده و زندگى به پوچى ميره و ..

نخور خیلی ضررداره منم حدودا 30 تاخوردم خیلی وضعم ب هم ریخت پلاکت خونم اومدپایین و بااینکه گفتن 3ماهه ...

وضعيت روحيتون چطور بود؟ 

وقتى خوردين حس بد داشتين؟

خواب و اينا چى 

و دكتر براى چى به شما تجويز كرده بود

اخه زيرش تو بخش نظرات  يه عده خيلى بد گفته بودن  مثلا گفتن ك حس خودكشى و... به ادم دست م ...

اره زیادمصرف بشه اینم میده کلا داروی اعصاب واینا دورشوخط بکش سالم بودم اماالان نیستم اسم این قرص فلوکسیتین یادم نمیره 

عوارضش رو خوندين؟ حس بد بهتون دست نميده؟

اره قبل خوردنم خوندم ولی اینجور که میگن حسه خودکشی دست میده به ادم نه ابنجور نیست انگار یه خورده اروم میشم اخه منم خیلی عصبی ام، ،،درضمن واسه من ۱۰ دوزش بالانیس که

اره زیادمصرف بشه اینم میده کلا داروی اعصاب واینا دورشوخط بکش سالم بودم اماالان نیستم اسم این قرص فلو ...

عزيزم ممنون از لطفت🌹