2777
2789
عنوان

مشکل من

162 بازدید | 20 پست

من یه حالتی دارم میتونم احساس کنم آبم با کی تو یه جوب میره یا نه یا اینکه میتونم بفهمم کسی از من خوشش میاد یا نه

این وسط احساس میکنم خاله ام از من خوشش نمیاد نمیدونم چرا هیچوقتم بهش بدی نکردم 

همیشه هم با احترام باهاش رفتار میکنم 

ولی مشخصه با من مثل بقیه نیست با بقیه شوخی میکنه میخنده با من خنده هاش همه مصنوعین 

چیکار کنم؟؟دلم میخواد رابطه ام باهاش خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسریا الکی از یکی خوششون نمیاد پیگیر نشو 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

استارتر به گمونم سن شما کمه که این چیزا برات مهمه.به یه سنی که برسی میفهمی هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و بنابراین رفتار و احساس هیچکس هم برات مهم نباشه.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

خاله ام از من بزرگ تره 

مثلا بعضی مواقع حرف میزنم تو جمع اصلا طرف من نگاه نمیکنه با اینکه مخاطب قرارش میدم

جواب بقیه رو میده ولی جواب منوونمیده باید حتما بگم خاله چرا جواب منو نمیدی

وقتی میاد بهم نگاه نمیکنه 

با بقیه حرف میزنه با من اصلا حرف نمیزنه همیشه من پیشقدم میشم ولی در حد دو کلمه جوابمو میده

استارتر به گمونم سن شما کمه که این چیزا برات مهمه.به یه سنی که برسی میفهمی هیچ چیز از هیچکس بعید نیس ...

23 سالمه ولی خوب شرایطم طوریه که هر روز می بینمش

دوست ندارم تو جمع ضایع بشم

چه عقده ای 😐 به نظرم بی خیال باشید و به دل نگیرین از شما بزرگ‌تر هستن چون بهشون در حد سلام علیک حرف بزنید نه بیش‌تر سوالی هم ازش نپرسید سر سنگین باشید بی احترامی نه شما هم متقابلا با بقیه خوش و بش کنید و گرم بگیرید ولی با ایشون نه

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

یلدا خانوم اگه واقعا اینطوری هستن ؟ 

به نظر من بهشون محل نزارین   

یا اینکه برین باهاشون صحبت کنین مستقیما ازشون بپرسین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

خودتون رو ناراحت نکنید دنیا ارزش این چیزا رو نداره بزرگ‌تر فکر کنید براتون مهم نباشه دنیا دو روزه بخندید و شاد باشید در جمع لبخندتون رو فراموش نکنید و با همه بخندید و بگید بی خیال باشید ، ازدواج کردین ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫