2777
2789

بعضیاااا فقط و فقط عاشق پست خیانتن و مادرشوهر و خواهر شوهرو... ولی وقتی یه سوال میپرسی میگن ینی مشکلت تو اینه الان جواب بدیم‌مشکلت حل میشه فازشون چیه نمیدونم‌من یه تاپیک درمورد جوش زدم نگم برات دیگه

چی‌بگم والا😑
اخه همین طوری شوک شدم تا دیدم پستش رو پیش خودم گفتم شاید مقصر من بودم بزار از بچه ها بپوسم تاحالا وا ...

درکت میکنم . حال خوبی نیست . 

ولی تاپیک جدا زدن هم خوب نیست . همونجا ریپلای کردی برمیگرده میخونه . اگر اشتباهی پستش رو درج کرده توضیح میده ، اگرم نه که تکلیف معلومه .

این فقط نظر منه ها دوستم . چون میگم یه درصد فکر کن اشتباه گفته . اون وقت ابروریزی شده براش با این تاپیک .

بازم ببخش دوستم 😙

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کاربری قبلیم  (دیوونه دوست داشتنی)تگت میکردم تو تاپیکام     هعی لوله گاز.ببین چه ...

عزیز دلم 😍😍😍😍

چزا جدید اومدی پس ؟اون یکی چی شد

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ول کن از این عقدیا به تور منم خورده خوب مجازی هست عقدهاشون خالی کنن 

والا به خودم شک کردم گفتم شاید تو تاپیکش چیزی گذاشتم که بهش بی ادبی شده رفتم تاپیکاشو دیدم اصلا من نظری نذاشتم واسش

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
تاپیک زدن نداشت واقعا دوستم  تو همون تاپیک خودتون ؛ با هم صحبت میکردید  یا نهایتا  گ ...

میگم که گفتم شاید من مقصرم و به خودم شک کردم واسه این تاپیک زدم

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
والا به خودم شک کردم گفتم شاید تو تاپیکش چیزی گذاشتم که بهش بی ادبی شده رفتم تاپیکاشو دیدم اصلا من ن ...

ظاهرا تازه واردی به مجازی منم قبلا احساس شما رو داشتم من خودم کلا ادم داغونم و افسردی هستم از نظر روحی اینا بتر گردن حالمو

میگم که گفتم شاید من مقصرم و به خودم شک کردم واسه این تاپیک زدم

اینجا  آدمهای مختلف  با   سن ها  و تحصیلات و فرهنگ ها و  شخصیت های مختلف  عضون ... پس خیلی خودتونو اذیت نکنید و ب دل نگیرید 🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
درکت میکنم . حال خوبی نیست .  ولی تاپیک جدا زدن هم خوب نیست . همونجا ریپلای کردی برمیگرده میخو ...

لطف میکنی نی نی یار رو تگ کنی تاپیک و بترکونه ؟؟ 

عه ببخشیییید😂😂😂😂🤣خواستم اونو تگ کنم  خطای دید پیش اومد آیدی تو رو دیدم

اشکال نداره عزیزم ایدی نی نی یار و نمیدونم چیه میشه بزاری که هم اون تاپیک و هم اینو بگم بترکونه؟ 

اشکال نداره عزیزم ایدی نی نی یار و نمیدونم چیه میشه بزاری که هم اون تاپیک و هم اینو بگم بترکونه؟&nbs ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_1  

هرجا لازم باشه مینویسم که تا ابد اسیرِ پرسپولیسم❤
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار ...

مرسی عزیزم

خیلی خانمی . @نی_نی_یار_3    

ممنون عزیزم