2777
2789
عنوان

پيش از باردارى يا قائدگى!

92 بازدید | 11 پست

من واقعا گيج شدم يكى بهم كمك كنه🤦🏻‍♀️

ما بهمن ماه نزديكى داشتيم من پريويدم ٧ روزجلو افتاد يعنى تو بهمن ماه دوبار شدم...بعدش دوباره اسفندماه شدم و بعدم دوباره ٢٢فروردين ماه همچى خوب بود تا آخرين بار بعد از ٢٢ سه چهار روز بعدش كه تخمك گذارى شروع شد بازم انجام داديم؛ شوهرم كلا دوست داره كه هميشه بريزه داخل! ميگه اونطورى بيشتر دوست داره! بگذريم من دقيقا از روز بعدش حالت تهو و سرگيجه گرفتم و چند مدت صبحا خشكى دهان و گسى دهان ولى الان حس ميكنم هر لحظه دارم پريويد ميشم اما مى بينم نه حتى لكه هم نيست! من از طرفى طبق اون ماه قبل ميگم شايد زمان پريويدم گذشته و ميخوام بى بى بگيرم اما ميترسم منفى باشه واقعا نميدونم چكار كنم حسم ولى ميگه پريويد ميشم! كمك كنيد شما هم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
اينا يعنى چى؟!
1
50%
كمكم كنيد؟
1
50%
خدايا شكرت😍

باید یه هفته از پری بگذره تا بی بی بزنی خوب الان نزن یهو برو آز خون چقدرم واضح توضیح دادی ماشالله😆😆😆

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که بارداری گلم

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین

بی بی چک بگیر صد درصد از این حال در بیای موثبت باشه عالی منفی ام باشه اشکال نداره سری بعدی انشاالله ولی اگر نبودی قرص ویتاگنوس به تنظیم قائدگی هات کمک خیلی خوبی میکنه عالیه عالی من متخصص زنان داد استفاده کردم خدا خیرش بده واقعا

نفهمیدم چی چی شد ولی منم الان ۶روزه عقب افتادم امروز لکه دیدم ولی خیلی کم بود هیچ علایمی ندارم نه درد پریود نه علایم جدید نمیفهمم😦

اين نفس هاي عميقي ك ميكشيم   همون حرفاييه ك نميزنيم!

از روى سيكلم قائدگى هنوز ٥/٦ روز مونده اما از دل درداى شديد اينا كه هميشه داشتم خبرى نيست نميخوام واقعا گيج شدم در حد المپيك هيچوقت زمان پريويد اينقدر شديد نبود حالت تهوم و حداقل از يك هفته قبل شروع ميشد الان حدودا نزديك سه هفته اس اينطورى ام

خدايا شكرت😍