2777
2789
عنوان

استاد هيز

9484 بازدید | 29 پست

دوستان ما يه استادي داريم از وقتي من رفتم دانشگاه نگاهاش يه جوريه يا شايد من اينجور فك ميكنم.من دختري هستم تا حالا با پسري دوس نبودم  و خيلي رو اينجور مسائل حساسم يعني محرم ونامحرم درسته خيلي با حجاب نيستم .ولي اين رفتار استادم منو خيلي اذيت ميكنه .مثلا تو جمع وسط كلاس هي اسممو تكرار ميكنه همه هم با تعجب نگام ميكنن منم واقعا خجالت ميكشم زشته بخدا همه فك ميكنن حالا خودم حتما يه رفتاري ميكنم.درحالي كه تو كلاس اين استاد سعي ميكنم حرف نزنم چون هرچقدم باشه حرف درمياين.يا مثلا سركلاس عملي همش يه صندلي خالي پيدا ميكنه مياد ميشنه پهلوي من ميگه خانم فلاني چه خبرا و خيلي حرفاي ديگه منم چي بگم آخه خيلي ماجراهاي ديگه.تو امتحانانم مياد دوساعت تموم بالاي سرمن مثلا ميخاد راهنماايي كنه.من سعي ميكنم با رفتار نشون بدم از حركاتش متنفرم ولي انگار نه انگار.من فك كردم توهم زدم بابا بيخيال همش يه مرده كه يكم هيزه يه چيز نرماله تااينكه ديروز تو جمع داشتيم صحبت ميكرديم مورد تموم استادا همكلاسيام گفتند فلاني موظب باش اون استاده بهت نظر داره.همه همش درمورد رفتار اون با تو صحبت ميكنن .موندم چيكار كنم.روز بهروز هم رفتارش تابلوتر ميشه.آخه اون به فكر آبروش نيس .لااقل به فكرآبروي من باشه.خودمم خجالت ميكشم برم حرف بگم كه چي از جون من ميخاي.كه مسئله گنده تر بشه.فقط ميخام اين دوسالم تموم بشه زود ديگه او روي نحسشو نبينم.اگه راهنمايي ميدونين دريغ نكنين.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن تو اگه چیزی بهش بگی بدتر میشه یهو همون به بی محلیت ادامه بده

اه اه از دست این استادای .....

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

نمیشه با حراست صحبت کنی؟

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

اینا انگار حرفای دل من بود 

من چند وقته ی استادامون سر کلاس با اسم کوچیک صدام میکنه همشم موقع حضور غیباب ب بهانه ها مختلف میگه خانوم فلانی بعد کلاس بیا کارت دارم و چرت پرت میگه پیرم هس اشغال بچه ها ایندفه با پوزخند میگفتند نگار مواظب خودت باش😒

وای منم دوران کنکور استاد زبانم اینجوری بود 

بعد من عکسمو گذاشته بودم رو پروفایل وایبرم 

یکی از بچه ها رفته بود سر میز استاد ازش سوال کنه 

دیده بود گوشیش رو میزه زوم کرده رو رون پای من 

(حالا من شلوار پوشیده بودما لب دریا نشسته بودم رو یه سنگ بزرگ)

وای آبروم تو کل اموزشگاه رفته بود

حتی به گوش مدیر مدرسمونم رسیده بود

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
اینا انگار حرفای دل من بود  من چند وقته ی استادامون سر کلاس با اسم کوچیک صدام میکنه همشم موقع ...

اه اه خاک توسرش  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

منم یه استاد داشتم هیز  لباشو غنچه میکرد برام بوس میفرستاد  یه مرد زشت و بدترکیب با سن بابام جای من بودی چه کار میکردی!من فقط اهمیت ندادم اون ترم تا تموم شد

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
وای منم دوران کنکور استاد زبانم اینجوری بود  بعد من عکسمو گذاشته بودم رو پروفایل وایبرم  ...

خوب چرا عکستو با شلوارک میزاری پروفایل  یکی اینطوری سو استفاده کنه ازت؟ 😑

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم